De Babykamer van Dien

Dit is het kamertje van Dien, inmiddels drie maandjes oud. Vanaf het moment dat we wisten dat ik zwanger was had ik een beeld van hoe ik het kamertje wilde hebben. Omdat we van tevoren niet wisten of ik zwanger was van een jongetje of een meisje moest alles wel neutraal blijven, we hebben hierbij eigenlijk de stijl van de rest van het huis aangehouden en vooral zwart, wit
Lees meer

21

aug

en grijs gebruikt. Ik wist wat ik wilde en ben dan ook al vrij vroeg op zoek gegaan naar de meubeltjes. De kast, commode en het bedje heb ik via Marktplaats gekocht. Het behang is van "Onszelf" en bestelde ik bij Tierlantijn.nl. De boomstamhaakjes kocht ik in december op de kerstafdeling van het tuincentrum. De greepjes van de commode maakte ik van repen leer. Het rolgordijn is gewoon van de Ikea maar daar plakte ik onderaan een randje sierband in dezelfde kleur. Al met al zijn we erg blij met het kamertje en is het echt helemaal geworden zoals we wilden!

De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle