De Babykamer van Dien

Dit is het kamertje van Dien, inmiddels drie maandjes oud. Vanaf het moment dat we wisten dat ik zwanger was had ik een beeld van hoe ik het kamertje wilde hebben. Omdat we van tevoren niet wisten of ik zwanger was van een jongetje of een meisje moest alles wel neutraal blijven, we hebben hierbij eigenlijk de stijl van de rest van het huis aangehouden en vooral zwart, wit
Lees meer

21

aug

en grijs gebruikt. Ik wist wat ik wilde en ben dan ook al vrij vroeg op zoek gegaan naar de meubeltjes. De kast, commode en het bedje heb ik via Marktplaats gekocht. Het behang is van "Onszelf" en bestelde ik bij Tierlantijn.nl. De boomstamhaakjes kocht ik in december op de kerstafdeling van het tuincentrum. De greepjes van de commode maakte ik van repen leer. Het rolgordijn is gewoon van de Ikea maar daar plakte ik onderaan een randje sierband in dezelfde kleur. Al met al zijn we erg blij met het kamertje en is het echt helemaal geworden zoals we wilden!

De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien

Populair
Gevelbekleding van Trespa of Rockpanel: wat zijn de voordelen?
Gevelbekleding van Trespa of Rockpanel: wat zijn de voordelen?
06 juli | Thuis
Waarom een spiegel onmisbaar is in de badkamer
Waarom een spiegel onmisbaar is in de badkamer
20 juli | Thuis
Waar moet je op letten bij het kopen van een tafel?
Waar moet je op letten bij het kopen van een tafel?
28 juni | Lifestyle
Een industriële sfeer kan in elk interieur, elk type woning. Dit zijn de tips om ook bij jou een industriële ambiance te creëren.
Een industriële sfeer kan in elk interieur, elk type woning. Dit zijn de tips om ook bij jou een industriële ambiance te creëren.
06 juli | Thuis