De Babykamer van Dien

Dit is het kamertje van Dien, inmiddels drie maandjes oud. Vanaf het moment dat we wisten dat ik zwanger was had ik een beeld van hoe ik het kamertje wilde hebben. Omdat we van tevoren niet wisten of ik zwanger was van een jongetje of een meisje moest alles wel neutraal blijven, we hebben hierbij eigenlijk de stijl van de rest van het huis aangehouden en vooral zwart, wit
Lees meer

21

aug

en grijs gebruikt. Ik wist wat ik wilde en ben dan ook al vrij vroeg op zoek gegaan naar de meubeltjes. De kast, commode en het bedje heb ik via Marktplaats gekocht. Het behang is van "Onszelf" en bestelde ik bij Tierlantijn.nl. De boomstamhaakjes kocht ik in december op de kerstafdeling van het tuincentrum. De greepjes van de commode maakte ik van repen leer. Het rolgordijn is gewoon van de Ikea maar daar plakte ik onderaan een randje sierband in dezelfde kleur. Al met al zijn we erg blij met het kamertje en is het echt helemaal geworden zoals we wilden!

De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien   De Babykamer van Dien

De Babykamer van Dien

Populair
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
28 maart | Thuis
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
18 april | Lifestyle
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
16 april | Lifestyle
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
16 april | Thuis