De leukste kinderdekbedovertrekken

Het kinderdekbedovertrek is een belangrijk detail in het interieur van de slaapkamer van uw kind. Een bijzonder dekbedovertrek maakt het slaapkamertje helemaal af! Wilt u de slaapkamer van uw kind eens een nieuwe look geven? Dan is dit zeer eenvoudig te realiseren door een nieuw dekbedovertrek.     Met de levendige dekbedovertrekken van SNURK worden de drome
Lees meer

27

okt

Het kinderdekbedovertrek is een belangrijk detail in het interieur van de slaapkamer van uw kind. Een bijzonder dekbedovertrek maakt het slaapkamertje helemaal af! Wilt u de slaapkamer van uw kind eens een nieuwe look geven? Dan is dit zeer eenvoudig te realiseren door een nieuw dekbedovertrek.

 

De leukste kinderdekbedovertrekken

 

Met de levendige dekbedovertrekken van SNURK worden de dromen van uw zoon of dochter werkelijkheid. Welk kleintje wil nu geen brandweerman, piraat of ballerina worden.. De moderne, frisse designs van SNURK geeft de slaapkamer van uw kind een heel ander uiterlijk.

Nu de feestdagen weer sneller dichtbij komen is het tijd voor een geweldig cadeau voor uw kind. Verras uw kleine piraat of prinses met een dekbedovertrek met één van deze opdrukken. Uw kind zal met plezier naar bed gaan om zo weer onder zijn of haar favoriete dekbedovertrek te kunnen liggen.

 

De leukste kinderdekbedovertrekken

De leukste kinderdekbedovertrekken

 

Heeft uw kind bijvoorbeeld altijd al een brandweerman of ballerina willen worden? Met de dekbedovertrekken met levensechte prints laat SNURK deze dromen iets dichterbij komen en zal uw kind zich wanen in een droomwereld.

Het astronaut dekbedovertrek van SNURK beddengoed is alleen geschikt voor échte waaghalzen. Kruip onder de deken, zet de helm op en daar gaan we! Klaar om te vertrekken... naar dromenland. 

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
DIY loungebank van pallets
DIY loungebank van pallets
25 september | Thuis