DIY kapstokje

Met 2 meisjes in ons huis slingeren er overal kettingen en knipjes rond. En net op de momenten dat ze bedenken dat die ene roze ketting vandaag persé bij dit shirt moet.... is deze niet te vinden. Of zit in de knoop. Of kapot. Maar dat is vanaf nu verleden tijd! Op een saaie woensdagmiddag vonden we de oplossing! Bij onze houtkachel lag een prachtig stukje hout. Tu
Lees meer

01

mrt

Met 2 meisjes in ons huis slingeren er overal kettingen en knipjes rond. En net op de momenten dat ze bedenken dat die ene roze ketting vandaag persé bij dit shirt moet.... is deze niet te vinden. Of zit in de knoop. Of kapot. Maar dat is vanaf nu verleden tijd!

Op een saaie woensdagmiddag vonden we de oplossing! Bij onze houtkachel lag een prachtig stukje hout. Tussen het speelgoed vonden we 3 plastic diertjes. De gekleurde haakjes lagen nog in de kast en een mooie verf stond in de kelder.  Het begin van een handig kettingplankje. Aan de slag!

Zoek een stukje hout in de maat die je wilt gebruiken. Vraag anders bij een bouwmarkt voor een afvalstukje. Meestal mag je dit zo meenemen. Hieronder zie je stap voor stap wat je moet doen.

DIY kapstokje

DIY kapstokje

DIY kapstokje

Tadaa.... En klaar is je kapstokje!

DIY kapstokje

Tip: we gebruikten kleine dino's en schilderden het plankje legergroen; leuk verjaardagscadeautje voor stoere jongens! Om riemen, petten en sjaals op te hangen.

Meer handige opbergproducten vind je in de Bibelotte Store

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle