Een vrolijke beestenbende

Lees meer

01

nov

Halloween is net achter de rug. Wij vieren steevast Sint-Maarten, waarbij kinderen op 11 november een liedje aan de deur komen zingen in ruil voor snoep. Geen spookachtige versiering, maar gewoon wat gezellige lantaarns en kaarsjes voor de deur. Maar een ding kan ik niet weerstaan; al die vrolijke lampions in de winkels. Wat zijn die altijd weer leuk! Onze oudste maakt zijn lampion op school en met onze kleinste gaan we nog niet langs de deuren. Toch kon ik het niet laten om een paar van die gezellige lampions mee naar huis te nemen. Benieuwd wat ik ermee deed? Kijk maar!

Kinderkamerversiering

De lampions hing ik met behulp van een stuk touw en goede maskingtape aan het plafond! Voor 79 cent per stuk (bij Action) is dit toch een goedkope en leuke manier om de kinderkamer te versieren?

Heb jij nog een leuke budgettip voor de kinderkamer? Deel het op Facebook, Instagram of stuur mij een mailtje!

Populair
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
28 maart | Thuis
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
18 april | Lifestyle
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
16 april | Lifestyle
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
16 april | Thuis