Hangende wieg

Wat ontzettend leuk en tof, een hangende wieg. Aan het plafond of zelfs als flexibel exemplaar zodat je het wiegje bijvoorbeeld ’s nachts naast je bed kunt zetten of zelfs mee kunt nemen. De hangwieg is gemaakt van biologisch katoen, juten en ongelakt hout. Veilig voor je kindje dus. De wieg kan binnen aan het plafond, aan de hangtak, de standaard van essenho
Lees meer

04

sep

Hangende wieg

Wat ontzettend leuk en tof, een hangende wieg. Aan het plafond of zelfs als flexibel exemplaar zodat je het wiegje bijvoorbeeld ’s nachts naast je bed kunt zetten of zelfs mee kunt nemen.

De hangwieg is gemaakt van biologisch katoen, juten en ongelakt hout. Veilig voor je kindje dus. De wieg kan binnen aan het plafond, aan de hangtak, de standaard van essenhout of buiten aan een boom!

 

Hangende wieg   Hangende wieg

 

Bijpassende hemels zijn er ook, zo wordt het een wel hele stoere doch lieflijke wieg. Gemaakt van 100% linnen en daardoor superleuk passend bij de uitstraling van de hangwieg. Toffe kleuren als stoer kaki, sneeuwwit, schelpengrijs, grasgroen, knalroze, zeeblauw en vrolijk oranje zijn kleuren die in de hedendaagse woontrend passen.

Wat een heerlijke wieg, je kindje op een mooie zomerse dag onder de boom in de tuin, op zijn/haar eigen kamertje, naast je bed, bij opa en oma en toch steeds in zijn/haar eigen bedje.

Meer over de hangwieg en alle bijpassende accessoires op: Kindekeklein.nl

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle