28

aug

5 tips voor mooie en kindvriendelijke badkamermeubelen

Niets zo heerlijk als samen met de kids lekker badderen. Maar met het gezellige badderen komen natuurlijk ook allerlei mogelijke scenario’s om de hoek kijken. Wat als je kleintje uitglijdt, wat als iemand zich flink stoot of wat als er een lekkage plaatsvindt? We geven je een aantal handige tips om die badkamer helemaal kindvriendelijk te maken met de juiste accessoires en badkamermeubelen.

01

aug

Hoe pas je in een dienblad toe in jouw interieur?

In vrijwel elke woning vind je wel een dienblad. Doordat dienbladen op allerlei manieren te gebruiken zijn is dit altijd een woonaccessoire dat zeer welkom is. Het aanbod aan dienbladen is erg groot en divers, vandaar dat het wel eens lastig kan zijn om een geschikt type dienblad te vinden.

31

jul

Richt je keuken eenvoudig opnieuw in. Zo wordt elke ochtend een vakantie-waardige ochtend!

Ze hebben vakantie! Je kinderen zijn vrij van school en misschien heb je zelf ook wel lekker een aantal weken vakantie zodat jullie met z’n allen kunnen genieten van de zomer en de vrije tijd. Geen wekker die je roept, rustig opstaan en samen ontbijten aan tafel. In de hectiek van alledag wil het nogal eens chaotisch worden in een gezin met kinderen en rust tijdens het ontbijt was misschien ver te zoeken. Tóch is het een super moment om rustig je dag te beginnen.

29

jul

8x leuk buitenspeelgoed voor kinderen onder de 4 jaar

Buiten spelen is leuk en gezond. Maar voor ouders is het soms lastig om de kinderen bezig te houden. Want wat kunnen ze zoal doen? Toch is er heel veel leuk buitenspeelgoed te vinden waar de meeste kinderen gek op zijn. 

25

jul

Woonkamer kindproof maken, of niet?

Elke mama weet: je moet je woning niet tot één grote box maken. Als ergens iets staat waar je kind niet aan mag komen, leert het dat het elders ook zijn handen thuishoudt. Toch is het verleidelijk om te kiezen voor kindvriendelijk ‘overall’. Een paar tips voor herinrichting van je woonkamer, zonder te overdrijven.

24

jul

Ga je voor die zomerse jurk of toch die leuke rok? Mooie en praktische mode voor moeders.

Moeders van Nederland kiezen vaak voor de makkelijkste optie, het moet vooral praktisch zijn als het gaat om hun outfit. Best opvallend eigenlijk want als je ze vraagt naar hun woonstijl en de keuzes die ze daarin maken komt vooral het esthetische naar voren, het moet vooral leuk zijn en als het moet zorgen ze er dan wel voor dat het praktisch is.

17

jul

Waarom een grote hoekbank ideaal is voor kinderen

Sta je op het punt een nieuwe bank aan te schaffen? Dan zou je dan aanschaf van een grote hoekbank toch echt wel in overweging willen nemen. Voor een huis met kinderen is zo’n grote hoekbank namelijk ontzettend fijn. Maar waarom eigenlijk? We hebben alle voordelen van een grote hoekbank in de woonkamer voor je op een rijtje gezet.

16

jul

Daarom is multivitamine zo belangrijk voor je kind

Dat vitaminen en mineralen ontzettend belangrijk zijn weten we allemaal. En met een gezond voedingspatroon zouden we al deze belangrijke vitamines binnen moeten krijgen.