27

nov

Vermaaktips voor kinderen op vakantie bij slecht weer

20

nov

De leukste cadeaus voor kinderen

Een cadeau uitzoeken voor een kind kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt weet je soms helemaal niet wat zo’n kleine nu leuk vindt, maar ook voor ouders is het uitzoeken van cadeautjes nog een hele uitdaging. Om je hier een handje bij te helpen krijg je een heleboel inspiratie. Zo kun je met een gerust hart een leuk cadeautje kopen. Bewaar bovendien altijd het bonnetje. Mocht het cadeau dan toch niet in de smaak vallen, dan kan de kleine samen met papa of mama een vervangend cadeautje uit gaan zoeken!

18

nov

Wat mag er niet ontbreken in je medicijnkastje?

In ieder huis zou een medicijnkastje, of een andere plek waar je de meest gebruikte medicijnen bewaart moeten zijn. Op pad moeten voor de juiste medicijnen als je al ziek bent, is tenslotte behoorlijk vervelend.

04

nov

Waar let je op als je shutters gaat kopen?

28

okt

Klussen met kinderen, waar let je op?

Het klinkt misschien als een televisieformat, dat is het (nog) niet. Klussen met kinderen lijkt voor de meeste mensen een enorm uitdaging, voor een enkeling zelfs een horrorscenario, maar als je het slim aanpakt hóeft het dat allemaal niet te zijn. Ook je kinderen vinden het leuk als het huis gezellig is, als er nieuwe kleuren op de muur komen of als ze een nieuwe slaapkamer krijgen.

22

okt

Herfst in huis, tot in de kledingkast van de kinderen aan toe! Hoe ver ga jij?

Ze zeggen weleens dat de interieurtrends en de modetrends elkaar niet zo gek veel ontlopen. Als strepen in het interieur ‘in’ zijn dan zie je die ook in de mode terug (al zijn strepen misschien niet het beste voorbeeld, die zijn immers tijdloos toch?) en als felle kleuren gespot worden in onze huizen dan reken er maar op dat je ook in de kledingwinkels sprekende kleuren tegen zult komen. Hoe ver ga jij?

16

okt

Een kindvriendelijke tuin het hele jaar door - buitentips voor de herfst

Niet alleen in de zomer maar zeker ook in de herfst vinden kinderen het leuk om in de achtertuin te spelen. Veel ouders houden hun kinderen misschien binnen omdat alles in de tuin nat en modderig is maar hee, daar heb je een wasmachine voor én je kinderen kunnen ontzettend veel ontdekken en leren tijdens een mooie herfstmiddag in de tuin. Een kindvriendelijke tuin is een fijne plek voor kinderen om zich uit te leven zonder zich pijn te kunnen doen of grote schade aan te richten. Het hele jaar door genieten van je tuin? We hebben wat toffe buitentips voor de herfst, leuk plan voor in de herfstvakantie of de weekenden.

24

sep

Een gezellig interieur met kinderen

Speelgoed overal, een driewieler in de hoek van de kamer, autootjes tot onder de bank, waar kinderen wonen moet gespeeld kunnen worden! Niemand heeft zin om politieagent te spelen en de kinderen de hele dag te waarschuwen dat ze vooral voorzichtig moeten zijn voor (vul maar in) die dure bank, de leren stoel, het nieuwe vloerkleed etc.