16

apr

Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!

Het engeltje van je hart, je kleine prins of prinses, je ‘allessie’, je oogappel.. daarvoor wil je toch alleen maar het allerleukste en het allerbeste? Kinderkamertjes worden tegenwoordig superleuk ingericht, de sfeer is zeker zo belangrijk als de functionaliteit. We doen er alles aan om hun eigen plekje zo comfortabel en knus mogelijk te maken, we willen dat ze zich veilig en geboren voelen.

28

mrt

Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips

Al voordat er kinderen in beeld waren fietste je overal naartoe. Je bent zelfs een aantal keer op fietsvakantie geweest. Echter sinds de kinderen er zijn doe je dit niet meer. Zonde, want het is echt wel mogelijk om op fietsvakantie met kinderen te gaan. Wij geven je een aantal tips.

05

mrt

Een matras kopen voor je kinderen: hier moet je op letten

12

feb

Goedkoop weekendje weg met de kids: 4 ideeen

Het kan af en toe heerlijk zijn om het jaar wat te breken met een leuk weekendje weg. Een romantische citytrip met je partner mag natuurlijk vaak wel wat kosten, maar een weekendje weg met de kids is al duur genoeg! Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om met het hele gezin een goedkoop weekendje weg te gaan, zonder hier al te veel van je maandelijkse budget aan kwijt te raken. Met deze leuke ideeën kun je vast wat inspiratie opdoen voor een leuk goedkoop weekendje weg.

11

feb

Met je kinderen naar een hotel met wellness: 3 tips

Verheug je erop om met de kinderen naar een hotel te gaan inclusief wellness? Kom echt tot rust en geniet van de mooie omgeving én elkaar. Het is ontzettend leuk om met de kinderen dit heerlijke uitstapje te maken, bovendien kan je samen lekker ontspannen en opladen. Kijk altijd even goed naar de leeftijd waarop de kinderen welkom zijn en of de sauna of stoombaden kindvriendelijk genoeg zijn. Laat jezelf en jouw gezin in de watten leggen en geniet van een zorgeloze tijd!

29

jan

Geen dag zonder stofzuiger met kinderen in huis – tips voor een schoon huis met kids

‘Eten van de vloer’, als je kinderen hebt krijgt die uitdrukking ineens een andere lading. Kinderen moeten kunnen spelen en ravotten, ze moeten zich vrij kunnen bewegen en lekker op de grond kunnen liggen als ze daar zin in hebben. Een kind beperken in zijn vrijheden in huis werkt vaak averechts. Dan maar wat meer kruimels op de vloer of wat smoezelige handjes. Niemand wordt beter van een op en top hygiënisch huis en smetteloos zijn maar weinig huizen waar kinderen wonen. Je weet toch: ‘good moms have sticky floors, messy kitchens and happy kids’! Neem het leven met een knipoog en zorg gewoon dat je vooral geniet van je kinderen en je niet alleen maar focust op dat perfecte interieur. Jij en je stofzuiger zijn dikke maatjes, de rest komt later.

22

jan

Zo regel je de geboorteaangifte van je pasgeboren kindje

Als je kindje is geboren, zijn er best veel dingen waar je aan moet denken. Naast ineens luiers te moeten verschonen, heb je nog meer te doen. Zo moet je de geboorte van je kindje bekend maken aan de rest van de wereld. Familie bel je op, kennissen krijgen een geboortekaartje. Maar hoe zit het eigenlijk met de officiële geboorteaangifte?

10

dec

Een kinderkamer op zolder maken

Wanneer je een extra kamer nodig hebt om een kinderkamer van te maken, is de zolder eigenlijk een ideale ruimte. Ware het niet dat je daar vaak tegen zaken als schuine wanden en een trappengat aanloopt. Met onderstaande tips wordt het wel heel gemakkelijk om van die muffe, donkere zolder een gezellige, functionele kinderkamer te maken!