Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikea kennen we allemaal. Een Ikeahack misschien niet. Een Ikeahack is een meubel van Ikea dat geüpgrade is tot een uniek meubelstuk. Een beetje van jezelf en een beetje van... dat idee. Als je op zoek gaat naar meubels voor de kinderkamer kom je vaak dezelfde dingen tegen. Of unieke exemplaren met daaraan een uniek prijskaartje. Met een beetje handigheid en een flink
Lees meer

06

jun

Ikea kennen we allemaal. Een Ikeahack misschien niet. Een Ikeahack is een meubel van Ikea dat geüpgrade is tot een uniek meubelstuk. Een beetje van jezelf en een beetje van... dat idee.

Als je op zoek gaat naar meubels voor de kinderkamer kom je vaak dezelfde dingen tegen. Of unieke exemplaren met daaraan een uniek prijskaartje. Met een beetje handigheid en een flinke dosis creativiteit verbouw je dus een standaard meubel zelf tot een heel leuk en origineel item voor de kinderkamer.(of welke kamer dan ook) We hebben wat Ikeahacks voor de kinderkamer voor je op een rijtje gezet om je wat op weg te helpen.

Ikeahacks voor de kinderkamer   Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikeahacks voor de kinderkamer   Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikeahacks voor de kinderkamer

Een Ikeabed pimpen voor stoere jongens, hoogslapers op Ikea keukenkastjes voor avonturiers, expedit kasten omgetoverd tot poppenhuizen om mee te spelen, expedit kasten op hun zijkant worden zitbanken met opbergruimte en nog veel meer is er mogelijk met een relatief eenvoudig meubel van onze Zweedse vriend. Voor meer inspiratie Google je gewoon “ikeahacks”.

Foto's via: Mommo-design.blogspot.co.il, Handmadecharlotte.com, onbekend, onbekend, ikeahackers.net

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle