Klusvolle kinderkamer

  De kamer van een kind is een bijzonder terrein. Het is veel meer dan de plek waar hij 's nachts slaapt: het is een hele wereld waar piraten, prinsessen en hutten bouwen het meest belangrijk zijn. Iedere dag verandert de kinderkamer in een nieuw avontuur. Waarom zou je je kind niet een beetje helpen met het verzinnen van nieuwe verhalen? Door bijvoorbeeld de kame
Lees meer

11

mrt

Klusvolle kinderkamer

 

De kamer van een kind is een bijzonder terrein. Het is veel meer dan de plek waar hij 's nachts slaapt: het is een hele wereld waar piraten, prinsessen en hutten bouwen het meest belangrijk zijn. Iedere dag verandert de kinderkamer in een nieuw avontuur.

Waarom zou je je kind niet een beetje helpen met het verzinnen van nieuwe verhalen? Door bijvoorbeeld de kamer van je zoon of dochter helemaal te verbouwen en zo een nieuwe wereld te creëren. Je kind zal het geweldig vinden en gaat je maar al te graag helpen met het ontwikkelen van zijn of haar droomkamer.

Met muurdecoraties, meubelen en plankjes en kasten vol met verrassende elementen is een gewone kamer gemakkelijk omgetoverd. Wat je nodig hebt? Een portie energie en inspiratie, klusmaterialen en uiteraard veiligheidskleding en -accessoires. Waarom? Omdat dit uiteraard niet de laatste keer mag zijn dat je samen met je kindje gaat klussen. Zorg dus voor stevige en beschermende kleding en een paar werkhandschoenen. Ook een veiligheidsbril is verstandig als je zelf meubelen gaat maken.

Geniet van dit bijzondere moment samen met je meest dierbare en zorg ervoor dat dit moment jullie nog lang zal heugen. Een kinder kamer was nog nooit zo bijzonder!

Populair
Wat mag er niet ontbreken in je medicijnkastje?
Wat mag er niet ontbreken in je medicijnkastje?
18 november | Lifestyle
De leukste cadeaus voor kinderen
De leukste cadeaus voor kinderen
20 november | Thuis
Vermaaktips voor kinderen op vakantie bij slecht weer
Vermaaktips voor kinderen op vakantie bij slecht weer
27 november | Uit
Help ik heb geen hobby: een activiteitenlijstje
Help ik heb geen hobby: een activiteitenlijstje
27 november | Thuis