Lantaarns en lampjes

Wie wil er nu een tl lamp op z’n slaapkamer? Ik niet! En onze kinderen ook beslist niet! Rustig in slaap vallen bij het schijnsel van vrolijke lampjes, langzaam wakker worden bij het diffuse licht van de lieve lantaarns. Lampjes aan een snoer of een groepje rijstpapieren bollen bij elkaar, het effect is groots! Kinderen zijn dol op lampjes, hoe klein/
Lees meer

01

mrt

Wie wil er nu een tl lamp op z’n slaapkamer? Ik niet! En onze kinderen ook beslist niet! Rustig in slaap vallen bij het schijnsel van vrolijke lampjes, langzaam wakker worden bij het diffuse licht van de lieve lantaarns.

Lantaarn en lampjes voor de kinderkamer   Lantaarn en lampjes voor de kinderkamer

Lampjes aan een snoer of een groepje rijstpapieren bollen bij elkaar, het effect is groots! Kinderen zijn dol op lampjes, hoe klein/groot ze ook zijn. Helemaal leuk zijn de papieren dierenballonnen! Je kindje kan de dieren herkennen en benoemen en wat kijken al die diertjes vriendelijk!

Lieve kleurtjes, stoere bollen, voor elke babykamer/kinderkamer is er een passende lichtslinger. Extra bijzonder wordt het natuurlijk als je zelf aan de slag gaat om wat leuks voor de juniorkamer te maken. Beplak bijvoorbeeld de rijstpapieren bollen met gekleurde ronde stickers of kleed een snoer kerstlampjes aan met kartonnen cupcakevormpjes. Jij trots, je kind blij!

Lantaarn en lampjes voor de kinderkamer   Lantaarn en lampjes voor de kinderkamer

Afbeeldingen via: 1. sistersguild.blogspot.nl 2. Filedanstachambre.com 3. Julien-fernandez.com 4. Mokkasin.com

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle