Lekker de tuin in!

Het mooie weer is begonnen dus we kunnen ons weer naar buiten verplaatsen. Ook de kinderen kunnen weer volop genieten van het mooie weer en de natuur die opbloeit in het voorjaar. Kinderen zijn dol op zand en water, laat ze eens helpen met de plantjes in de tuin zetten: het is een feest! Maar zodra je ze in de borders laat scheppen loop je toch het risico dat de tuin het h
Lees meer

05

mei

ele jaar als zandbak wordt gebruikt. De oplossing is een eigen kindertuintje, deze vierkante meter bakken zijn ideaal. Je zet ze in de tuin, op het terras of in een hoekje.Vul hem met voldoende aarde en het planten en zaaien kan beginnen. Elk vakje kan zijn eigen soort krijgen, zo blijft het overzichtelijk. Of je maakt een buxusvak in de tuin waar je kids hun eigen tuintje kunnen aanplanten. Voor kinderen is er veel keus uit makkelijk zelf op te kweken plantjes en/of bloemen. Denk aan (pluk)sla, worteltjes, aardbeien, kruiden maar ook wilde bloemen. Elke dag wat water geven en samen kijken of er al wat op komt en uiteindelijk eet je samen uit de tuin!

Vierkante meter tuin via Welkoop of Intratuin.

Bron foto deardaisycottage

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle