Lifestyle

Kinderfotografie

30

okt

Handige tips voor kinderfotografie

Disney

25

okt

De mooiste babynamen uit Polynesië

20

okt

Zo knutselen mama's in de herfst

Back to school

10

aug

Back to school

Het is weer bijna zover, de zomervakantie loopt voor sommige kinderen alweer tegen het einde. Voor sommige ouders een opluchting, voor sommige kinderen een teleurstelling. Hoe dan ook tijd voor een nieuwe rugzak en lunchtrommel!

Leestop

04

aug

Lees top 4

Boeken, wat een heerlijke manier om je terug te trekken, ik hou er van en mijn kinderen gelukkig ook. Hier de lees top 4 van augustus!

Blokken bouwen

18

jul

Kinderen en cultuur

Opgroeien is natuurlijk all fun and play voor kinderen en natuurlijk zijn wij ouders creatief genoeg om er hier en daar spelenderwijs een educatieve noot door te husselen. Het Spaanse bedrijf Mitoi helpt ons daarbij. Blokken bouwen Bouwen is een leuke bezigheid voor kinderen. Een toren zo hoog als mogelijk zonder dat hij omkiept, hoe trots kun je zijn. Stiekem is het n

21

feb

Zo maak je je interieur kindproof:

Als ouder denk je goed na over de indeling van de kamer van je kind. Je wilt je kind immers de beste omgeving gunnen om zich zowel te kunnen ontwikkelen, als te vermaken. Daarnaast heb je zelf ook belangen bij de indeling van de kamer: het drukke speelgedrag van kinderen kan wel eens resulteren in een ‘slagveld’ waarin de kamer niet ongeschonden achterblijft. A

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs, 
Mirjam