Slapen onder de sterren

  Voor je kleintje wil het allemaal in orde hebben. Een fijne kamer met een gezellig plekje waar hij/zij graag gaat slapen. Net als wij vallen ze niet meteen in slaap maar kijken ze wat rond. Het is dan ook leuk als er wat te zien is. Op dit leuke kinderkamertje zijn twee klussen uitgevoerd. Een veilig huisje over het hoofdeinde van het bed. Wat ontstaat is een in
Lees meer

16

dec

Slapen onder de sterren

 

Voor je kleintje wil het allemaal in orde hebben. Een fijne kamer met een gezellig plekje waar hij/zij graag gaat slapen. Net als wij vallen ze niet meteen in slaap maar kijken ze wat rond. Het is dan ook leuk als er wat te zien is. Op dit leuke kinderkamertje zijn twee klussen uitgevoerd.

Een veilig huisje over het hoofdeinde van het bed. Wat ontstaat is een intiem hoekje in bed waar je kleintje zich veilig en geborgen zal voelen. Dat het er ook nog eens leuk uitziet en hij/zij een eigen huisje heeft zal hem/haar enorm trots maken .

 

Slapen onder de sterren   Slapen onder de sterren

 

De sterrenhemel is ook zelf gemaakt. Je kunt kiezen om sterren van klei te maken of uit karton te knippen. Als je ze van klei maakt moet je ze nog even van een kleurtje voorzien, maak je ze van karton dan kies je natuurlijk meteen gekleurd karton. Ophangen met nylongaren zodat ze lijken te zweven. Voor het slapen gaan even samen wegdromen en naar de sterren kijken, je zult zien dat je minimensje rustig zal worden en lekker zal gaan slapen!

Welterusten kleine schat, lekker slapen onder de sterren.

Gevonden op: Deasogmia.blogspot.se

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle