Speelkamer

Helaas is het niet altijd buitenspeelweer en moeten je kindjes lekker binnen kunnen spelen. Vaak worden speelhoekjes geïntegreerd in de woonkamer maar het risico daarvan is dat er een onrustig geheel ontstaat. Kinderen willen graag werkjes en projectjes laten liggen tot een volgende keer en in je woonkamer kan dat gewoon niet altijd. Omdat het voor jonge kinderen ni
Lees meer

06

nov

Speelkamer

Helaas is het niet altijd buitenspeelweer en moeten je kindjes lekker binnen kunnen spelen. Vaak worden speelhoekjes geïntegreerd in de woonkamer maar het risico daarvan is dat er een onrustig geheel ontstaat. Kinderen willen graag werkjes en projectjes laten liggen tot een volgende keer en in je woonkamer kan dat gewoon niet altijd. Omdat het voor jonge kinderen niet altijd wenselijk is om op hun slaapkamertje te gaan spelen is een speelkamer in huis misschien wel iets om over na te denken. Als je de ruimte hebt op de benedenverdieping is dat natuurlijk de ideale locatie. Zo ben je altijd in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Je hoeft niet altijd meteen met echte muren te werken als je daar de ruimte of het budget niet voor hebt. Denk eens aan mobiele wanden/roomdividers.

Speelkamer

De ideale speelkamer nodigt uit, heeft bergruimte en meubels die tegen een stootje kunnen. Natuurlijk kun je de stijl van de speelkamer aanpassen aan je interieur maar je kunt ook kiezen voor een kinderthema. Samen met je kleine man/meid komen jullie daar toch wel uit? Uren kunnen ze er naar hartenlust spelen en hoe gezellig is het om daar eens gezellig op de thee te gaan? Of je te verliezen tussen de legoblokken of racebaan?

Kies de meubels niet te klein, ander blijf je ze aan het vervangen want die rakkers groeien als kool. Zorg ervoor dat de kamer niet te vol komt te staan, ze hebben ruimte nodig. Opruimen hoort er ook bij maar dan moet het wel eenvoudig gaan, dus manden of bakken, lades die gemakkelijk opengaan of zakken aan de muur. Aan de wand mag natuurlijk een royaal prik- of tekenbord niet ontbreken. (onderstaand van verkrijgbaar bij Kamer26)

Speelkamer

Let’s play!

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
De hond in topvorm houden
De hond in topvorm houden
06 november | Lifestyle
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
Een mooie blikvanger is vaak al genoeg
16 november | Thuis
Is jouw auto mobielvrij?
Is jouw auto mobielvrij?
11 november | Lifestyle
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
Welke verzekeringen kun je voor je kinderen inzetten?
14 november | Lifestyle