Stippen in de babykamer

Bolletjes en bollen, stipjes en stippen, dot dot dot! Stippels in een babykamer zijn eigenlijk altijd wel heel erg leuk. Ronde vormen hebben een vriendelijke uitstraling dus als die dan ook nog eens lieve kleurtjes hebben is het plaatje compleet! Polka dots zijn eigenlijk nooit weggeweest, ze gaan gewoon met hun tijd mee zeg maar. Fluor stippen in combinatie met pastelk
Lees meer

01

mrt

Bolletjes en bollen, stipjes en stippen, dot dot dot! Stippels in een babykamer zijn eigenlijk altijd wel heel erg leuk. Ronde vormen hebben een vriendelijke uitstraling dus als die dan ook nog eens lieve kleurtjes hebben is het plaatje compleet! Polka dots zijn eigenlijk nooit weggeweest, ze gaan gewoon met hun tijd mee zeg maar.

Stippen in de babykamer

Fluor stippen in combinatie met pastelkleurige bolletjes, alle kleuren van de regenboog (ook erg leuk om met je kind de kleuren te leren aan de hand van die stippen), allemaal dezelfde kleur of allemaal verschillende tinten van een kleur. Allemaal leuk!

Stippen in de babykamer   Stippen in de babykamer

Stippen in de babykamer   Stippen in de babykamer

Je kunt ervoor kiezen om behang met stippen te kiezen, maar je kunt ook best zelf aan de slag op een geverfde muur. Plak er gewoon rondjes op in de maat en kleur van je voorkeur. Het is natuurlijk ook erg leuk als je een kastje een likje verf geeft en er daarna gekleurde bollen op schildert, zo’n kastje kan een familiestuk zijn maar ook best een kastje van de kringloop. Zo creëer je een kinderkamer die uniek is en dat past natuurlijk het allerbeste bij jouw kindje... want hij/zij is immers ook uniek!

Afbeeldingen via: 1. 551eastdesign.blogspot.nl 2. Entermyattic.blogspot.nl 3. Chezchouke.blogspot.be 4. kenziepoo.com 5. www.ferm-living.com

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs,
Mirjam

Populair
DIY loungebank van pallets
DIY loungebank van pallets
25 september | Thuis