Thuis

22

jun

Opruimen en opbergen van je spullen

Je huis puilt uit van de spullen. Kantoorspullen, winkelvoorraad van je webshop, oud speelgoed en gewoon oude rommel. Hoog tijd om eens goed alles uit te zoeken en op te bergen. Een heleboel kan misschien wel weg. Of naar de kringloopwinkel. Goed sorteren en dan netjes en overzichtelijk inpakken in dozen.

17

jun

Zo ontdek jij Brazilië!

Brazilië, het land van de caipirinhas, de mooiste stranden en vrouwen en de beste voetballers. Wie wil hier niet naartoe! Het is een groot land waar je heel veel kunt zien. Het is niet overal altijd even veilig, maar gelukkig word je als toerist goed ingelicht over de routes die je wel en niet kunt nemen. Er zijn genoeg plekken waar je je ogen kunt uitkijken en waar je veel plezier kunt hebben. Hoe ontdek je Brazilië op de juiste manier?

27

mei

Kindvriendelijke badkamer, waar moet je dan aan denken?

Een waterballet! Dat wordt het als je die kleine doerakken hun gang laat gaan in de badkamer. Dolenthousiast zetten ze binnen een mum je complete bovenverdieping blank en ach wat hebben ze een lol! Voor jou iets minder lollig want óf je zit erbij te zweten op de deksel van het toilet óf je loopt te redden wat er te redden valt met een stapel handdoeken als dweil.

03

mrt

Een kinderkamer om van en in te dromen! Een leuke kinderkamer inrichten?

Je éigen kamer, dat vindt iedereen fijn. Voor kinderen is het hebben van een eigen, gezellig kamer een groot goed. Voor je kind wil je de allerleukste kinderkamer inrichten, een plek om te spelen, om zich terug te kunnen trekken, een plek om lekker (weg) te dromen. Natuurlijk is een kinderkamer in eerste instantie bedoeld als plek om te slapen maar een fijne sfeer die rust brengt maar óók inspireert is ook heel belangrijk voor kinderen. Waar let je op als je een leuke kinderkamer wil inrichten? 5 tips voor een droomkamer voor je kind.

26

feb

De winter overleefd en toe aan een nieuwe cv ketel?

25

feb

Een nieuwe lente, een nieuwe kleur in huis! Met dit stappenplan lukt elke schilderklus.

Over minder dan een maand begint officieel de lente, daar laten wij ons niet door afleiden want in onze huizen hebben we al het een en ander verandert en geschoven met het oog op die lente. Ander kleuren kussens op de bank, iets dunnere dekens over de rugleuning van de bank of stoel en bloembolletjes op tafel of vensterbank.

25

feb

Cozy bij de open haard

Het is fijn om niet buiten te zijn als het koud is met regen en wind. Het is dan heerlijk om binnen te zijn. Het is nog idealer om je dan cozy bij de open haard te nestelen. Het is gezellig en knus om dichtbij het vlammenspel te zitten en lekker warm. Als je met je partner een avond of middag thuis bent, is het bovendien ook nog eens liefdevol en romantisch. Het knisperende houtvuur vormt daarvoor een fantastisch decor. Zie jij je al zitten op een dik kleed voor het vuur? Of zit je liever behaaglijk in je fauteuil of comfortabel op de bank? Het maakt niet uit waar en hoe je zit, want bij de open haard is het altijd cozy.

24

feb

Veilige verlichting voor de kinderkamer die ook sfeervol en functioneel is? Wij weten de oplossing!

Waarom steek je zo veel tijd in het inrichten van je huis? Waarom kies je voor een bepaalde stijl? Waarom vind je het zo belangrijk dat het ‘gezellig’ is in huis? Waarschijnlijk omdat je je daar heel fijn bij voelt. Je kind heeft ook graag een eigen plekje in huis, een gezellige slaapkamer waar hij of zij niet alleen lekker kunnen slapen maar waar ook spelen, lezen, muziek luisteren etc. fijn is om te doen. Huiswerk maken als ze wat ouder worden, chillen met hun BFF’s of lekker even alleen.