Thuis

10

nov

Sint raamtekeningen maken

06

nov

De kinderkamer van...Feliz!

Beestenbende

01

nov

Een vrolijke beestenbende

Kinderkamer van Eli

23

okt

De kinderkamer van...Eli!

Win actie

18

okt

Win! Muurstickers van Moonwalk Teddybear

17

okt

Unieke Raamdecoratie van VELUX

Daglicht is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van jonge kinderen. Maar goed slapen is dat net zo goed. Prikkels van buitenaf kunnen je kind uit zijn slaap houden.

12

jul

Op stap met kinderen

De paden op, de lanen in. Door duin en pan, langs bossen en wei. In je vrije tijd is het altijd leuk om met z’n allen eropuit te trekken. Wat zien van de natuur, onderweg picknicken en spelen en dan weer door. Zeker met kleine kinderen stuit je dan weleens op de te lopen afstanden en de spullen die je allemaal mee wilt nemen. Op stap met kinderen vergt wat voorbereidingen... of een slimme oplossing!

14

jun

Verlichting kiezen voor de peuterkamer

De peuterkamer; voor veel mensen is het een leuk project om deze mooi, stijlvol, speels en vrolijk in te richten. Daar hoort natuurlijk ook verlichting bij. Naast vrolijkheid is het anno 2016 natuurlijk wel zo slim om ook te letten op energiezuinigheid en lichtsterkte. Wij geven je graag wat tips:

Hi!

Mijn naam is Mirjam en ik ben moeder van Noah Joe (10) en Eli (1,5). Op LieveKeet.nl bundel ik al mijn passies zoals interieurstyling, (kinder)mode, diy’s en leuke uitstapjes. Een fijne verzameling van verhalen en tips voor ouders met de leukste kids. Sit back & relax en laat je inspireren!

Liefs, 
Mirjam