Thuis

24

sep

Een gezellig interieur met kinderen

Speelgoed overal, een driewieler in de hoek van de kamer, autootjes tot onder de bank, waar kinderen wonen moet gespeeld kunnen worden! Niemand heeft zin om politieagent te spelen en de kinderen de hele dag te waarschuwen dat ze vooral voorzichtig moeten zijn voor (vul maar in) die dure bank, de leren stoel, het nieuwe vloerkleed etc.

16

sep

Veranderdrang! Najaarskriebels?

De kinderen weer naar school, de routine van alledag weer terug en een zomer die op zijn einde loopt. In de zomer leefden we vooral veel buiten. De kinderen wilden niet anders dan zwemmen en ijsjes weglikken, tenten bouwen en lang opblijven, lummelen en vooral grenzen opzoeken want hé, daarvoor is het immers vakantie.

16

sep

Kinderen en de zon - resume van zomer 2019

Het is bijna weer voorbij, die mooie zomer. Hoe heb je het gehad? Ben je op vakantie in het buitenland geweest of heb je van de tropische temperaturen in eigen land genoten? Moeder, wat was het warm. Wat grappig is om te zien is dat aan het begin van het zomerseizoen de terrassen in de zon overvol zijn maar aan het einde van de zomer kruipt iedereen onder een parasol! Alle tafeltjes ín de zon zijn vrij! Het resumé van de zomer van 2019? Je kunt niet (meer) zonder zonbescherming in Nederland. Helemaal niet als je ook nog kinderen hebt want, kinderen en de zon... da’s wel een dingetje op zich.

09

sep

Lekker slapen kleintje - Welk dekbed is veilig om onder te slapen voor kinderen?

Is je snoezige baby’tje niet zo heel klein meer? Wordt het ledikantje wat krap en wordt het hoog tijd voor een peuterbed voor je kleine man/meid? Superleuk natuurlijk, een hele stap voor ouder én kind. Tijd ook om het hele kamertje even wat te veranderen misschien? Op het nieuwe peuterbed heb je in elk geval ook een matras en beddengoed nodig.

28

aug

5 tips voor mooie en kindvriendelijke badkamermeubelen

Niets zo heerlijk als samen met de kids lekker badderen. Maar met het gezellige badderen komen natuurlijk ook allerlei mogelijke scenario’s om de hoek kijken. Wat als je kleintje uitglijdt, wat als iemand zich flink stoot of wat als er een lekkage plaatsvindt? We geven je een aantal handige tips om die badkamer helemaal kindvriendelijk te maken met de juiste accessoires en badkamermeubelen.

25

jul

Woonkamer kindproof maken, of niet?

Elke mama weet: je moet je woning niet tot één grote box maken. Als ergens iets staat waar je kind niet aan mag komen, leert het dat het elders ook zijn handen thuishoudt. Toch is het verleidelijk om te kiezen voor kindvriendelijk ‘overall’. Een paar tips voor herinrichting van je woonkamer, zonder te overdrijven.

17

jul

Waarom een grote hoekbank ideaal is voor kinderen

Sta je op het punt een nieuwe bank aan te schaffen? Dan zou je dan aanschaf van een grote hoekbank toch echt wel in overweging willen nemen. Voor een huis met kinderen is zo’n grote hoekbank namelijk ontzettend fijn. Maar waarom eigenlijk? We hebben alle voordelen van een grote hoekbank in de woonkamer voor je op een rijtje gezet.

08

jul

Vliegen met kinderen: 10 tips voor een onbezorgde reis

Jullie hebben de knoop doorgehakt; in plaats van een autovakantie dichtbij hebben jullie gekozen voor een vakantie naar een plek waar gegarandeerd zon is. Maar dat betekent wel dat je moet vliegen en als je er over na gaat denken zie je er misschien wel een beetje tegenop. Wij verzamelden 10 tips en met deze tips wordt vliegen met kinderen echt minder erg en kun jij een onbezorgde vlucht tegemoet zien.