Thuis

28

dec

Meer ruimte in huis creëren

‘Have kids they said, it will be fun the said’! En ja, het is natuurlijk fantastisch om kinderen te hebben maar laten we eerlijk zijn, ze nemen je huis over! Je wil ze een eigen kamer geven, al het speelgoed dat er in de loop der jaren verzameld worden moet een plekje hebben en als ze groter worden nemen ze steeds méér ruimte in beslag. Hartstikke gezellig nog steeds, maar soms is het echt wel passen en meten om nog zonder een benauwend gevoel te kunnen wonen zeg maar.

19

dec

Weleda, beste huidverzorging voor baby’s

Voor de bevalling wil je de babykamer helemaal op orde hebben met een kast vol rompertjes, sokjes, kleertjes en noem maar op! Maar, heb jij ook al de juiste huidverzorging voor je kleine? Wat is nou eigenlijk goed om te gebruiken op een babyhuidje? We geven je graag een paar tips voor de huidverzorging van jouw baby!

27

nov

Help ik heb geen hobby: een activiteitenlijstje

20

nov

De leukste cadeaus voor kinderen

Een cadeau uitzoeken voor een kind kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt weet je soms helemaal niet wat zo’n kleine nu leuk vindt, maar ook voor ouders is het uitzoeken van cadeautjes nog een hele uitdaging. Om je hier een handje bij te helpen krijg je een heleboel inspiratie. Zo kun je met een gerust hart een leuk cadeautje kopen. Bewaar bovendien altijd het bonnetje. Mocht het cadeau dan toch niet in de smaak vallen, dan kan de kleine samen met papa of mama een vervangend cadeautje uit gaan zoeken!

04

nov

Waar let je op als je shutters gaat kopen?

24

sep

Een gezellig interieur met kinderen

Speelgoed overal, een driewieler in de hoek van de kamer, autootjes tot onder de bank, waar kinderen wonen moet gespeeld kunnen worden! Niemand heeft zin om politieagent te spelen en de kinderen de hele dag te waarschuwen dat ze vooral voorzichtig moeten zijn voor (vul maar in) die dure bank, de leren stoel, het nieuwe vloerkleed etc.

16

sep

Veranderdrang! Najaarskriebels?

De kinderen weer naar school, de routine van alledag weer terug en een zomer die op zijn einde loopt. In de zomer leefden we vooral veel buiten. De kinderen wilden niet anders dan zwemmen en ijsjes weglikken, tenten bouwen en lang opblijven, lummelen en vooral grenzen opzoeken want hé, daarvoor is het immers vakantie.

16

sep

Kinderen en de zon - resume van zomer 2019

Het is bijna weer voorbij, die mooie zomer. Hoe heb je het gehad? Ben je op vakantie in het buitenland geweest of heb je van de tropische temperaturen in eigen land genoten? Moeder, wat was het warm. Wat grappig is om te zien is dat aan het begin van het zomerseizoen de terrassen in de zon overvol zijn maar aan het einde van de zomer kruipt iedereen onder een parasol! Alle tafeltjes ín de zon zijn vrij! Het resumé van de zomer van 2019? Je kunt niet (meer) zonder zonbescherming in Nederland. Helemaal niet als je ook nog kinderen hebt want, kinderen en de zon... da’s wel een dingetje op zich.