Thuis

24

feb

Veilige verlichting voor de kinderkamer die ook sfeervol en functioneel is? Wij weten de oplossing!

Waarom steek je zo veel tijd in het inrichten van je huis? Waarom kies je voor een bepaalde stijl? Waarom vind je het zo belangrijk dat het ‘gezellig’ is in huis? Waarschijnlijk omdat je je daar heel fijn bij voelt. Je kind heeft ook graag een eigen plekje in huis, een gezellige slaapkamer waar hij of zij niet alleen lekker kunnen slapen maar waar ook spelen, lezen, muziek luisteren etc. fijn is om te doen. Huiswerk maken als ze wat ouder worden, chillen met hun BFF’s of lekker even alleen.

31

dec

Na de kerstvakantie, wat eten we?

28

dec

Airco in huis? Dit doe je in de winter

Topuitvinding zo’n airco! Zeker met zomers als die van 2019 waarin er dagen bij waren dat het kwik tot maar liefst 40 graden steeg. Daar moeten we hier in Nederland enorm aan wennen en je merkt dat onze huizen daar (nog) niet tegen bestand zijn. We zullen daarover moeten gaan nadenken, hoe passen we onze huizen aan zodat we dit soort temperaturen wél buiten de deur kunnen houden?

28

dec

Alles voor je kinderen maar toch zeker ook dit voor jezelf? Martin Meiland zal jaloers op je zijn!

Natuurlijk, als ouder zijn cijfer je jezelf graag en vaak weg voor je kroost. Je hele huis wordt gescand voordat er een (eerste) kindje geboren wordt. Bij elke volgende nieuwe baby wordt er steeds meer ruimte gemaakt om te spelen om die box weer neer te zetten bijvoorbeeld. Alles voor je kinderen, dat spreekt voor zich. Veiligheid in huis een vanzelfsprekendheid als je kinderen hebt, zij zijn immers je meest kostbare ‘bezit’. Lekker spelen en ravotten, lummelen en slapen. Het eerste deel van de avond is voor hen, het Jeugdjournaal vaste prik. Maar zijn ze eenmaal naar bed dan kun jij achteroverleunen en genieten van de rust in huis. Je legt waarschijnlijk nog snel wat kussens recht, ruimt speelgoed op en kiest dan een voor een plekje op de bank.

28

dec

Meer ruimte in huis creëren

‘Have kids they said, it will be fun the said’! En ja, het is natuurlijk fantastisch om kinderen te hebben maar laten we eerlijk zijn, ze nemen je huis over! Je wil ze een eigen kamer geven, al het speelgoed dat er in de loop der jaren verzameld worden moet een plekje hebben en als ze groter worden nemen ze steeds méér ruimte in beslag. Hartstikke gezellig nog steeds, maar soms is het echt wel passen en meten om nog zonder een benauwend gevoel te kunnen wonen zeg maar.

19

dec

Weleda, beste huidverzorging voor baby’s

Voor de bevalling wil je de babykamer helemaal op orde hebben met een kast vol rompertjes, sokjes, kleertjes en noem maar op! Maar, heb jij ook al de juiste huidverzorging voor je kleine? Wat is nou eigenlijk goed om te gebruiken op een babyhuidje? We geven je graag een paar tips voor de huidverzorging van jouw baby!

27

nov

Help ik heb geen hobby: een activiteitenlijstje

20

nov

De leukste cadeaus voor kinderen

Een cadeau uitzoeken voor een kind kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt weet je soms helemaal niet wat zo’n kleine nu leuk vindt, maar ook voor ouders is het uitzoeken van cadeautjes nog een hele uitdaging. Om je hier een handje bij te helpen krijg je een heleboel inspiratie. Zo kun je met een gerust hart een leuk cadeautje kopen. Bewaar bovendien altijd het bonnetje. Mocht het cadeau dan toch niet in de smaak vallen, dan kan de kleine samen met papa of mama een vervangend cadeautje uit gaan zoeken!