Vloerkleden

Www.vloerkledenwinkel.nl uit Hilversum is wellicht de grootste online vloerkledenwinkel van Nederland! Onze vloerkledencollectie bevestigt het kenmerkende principe van “ambacht tot abstractie” dat onze vloerkleden zo succesvol maak en dat ook telkens weerkeert in onze collectie van designers uit de hele wereld. Onze overzichtelijke webwinkel, levensechte fot
Lees meer

13

jun

Www.vloerkledenwinkel.nl uit Hilversum is wellicht de grootste online vloerkledenwinkel van Nederland!

Onze vloerkledencollectie bevestigt het kenmerkende principe van “ambacht tot abstractie” dat onze vloerkleden zo succesvol maak en dat ook telkens weerkeert in onze collectie van designers uit de hele wereld.

Vloerkleden   Vloerkleden

Onze overzichtelijke webwinkel, levensechte foto’s en heldere beschrijvingen maken het vinden van hét perfecte karpet bij www.vloerkledenwinkel.nl gemakkelijk en leuk! Een deel van onze collectie bestaat uit nieuwe ontwerpen van Nederlandse bodem met een eigen handschrift. Steeds met de Hollandse herkenbaarheid sfeervol en functioneel.

Voor wie ook wil voelen hebben we altijd 500 kleden op voorraad in onze onlangs geheel vernieuwde showroom in Hilversum.

Over de vloer? Wij bieden met onze binnenhuisadviseurs een behulpzame zichtservice bij consumenten thuis, wáár dan ook in Nederland: zien is weten!

Vloerkleden   Vloerkleden

Laatste nieuwtjes in collecties 2014.
Op onze site ziet u de nieuwe collecties en een preview 2014. Hedendaags betaalbaar design met een ambitie vloerkleden op een hoger niveau te brengen met topontwerpers Scholten & Baijings, Patricia Urquiola, Brink & Campman ,Nani Marquina , Calvin Klein,Sanderson,Harlequin,Ligne Pure,Linie Design,Perletta e.v.a Verantwoordelijk ontworpen en geproduceerde vloerkleden zijn voor ons het uitgangspunt.

Populair
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips
28 maart | Thuis
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis
16 april | Lifestyle
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!
16 april | Thuis
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!
18 april | Lifestyle