Alles voor je kinderen maar toch zeker ook dit voor jezelf? Martin Meiland zal jaloers op je zijn!

Natuurlijk, als ouder zijn cijfer je jezelf graag en vaak weg voor je kroost. Je hele huis wordt gescand voordat er een (eerste) kindje geboren wordt. Bij elke volgende nieuwe baby wordt er steeds meer ruimte gemaakt om te spelen om die box weer neer te zetten bijvoorbeeld. Alles voor je kinderen, dat spreekt voor zich. Veiligheid in huis een vanzelfsprekendheid als je kinderen hebt, zij zijn immers je meest kostbare ‘bezit’. Lekker spelen en ravotten, lummelen en slapen. Het eerste deel van de avond is voor hen, het Jeugdjournaal vaste prik. Maar zijn ze eenmaal naar bed dan kun jij achteroverleunen en genieten van de rust in huis. Je legt waarschijnlijk nog snel wat kussens recht, ruimt speelgoed op en kiest dan een voor een plekje op de bank.

Lees meer

28

dec

 

 

Luxe en kinderen

Interieurliefhebbers kunnen dat prima, ruimte voor hun kinderen integreren in hun interieur. Er worden creatieve oplossingen gevonden voor het opbergen van speelgoed, de leukste kinderkamers ontworpen en ze weten feilloos tóch te blijven genieten van de luxe in huis zonder hun kinderen de hele dag te blijven manen vooral voorzichtig te zijn in huis. Je hoeft jezelf beslist niks te ontzetten als er kinderen in huis wonen, voor alles in een plekje. Als je mooie keuken je domein is en je van gezelligheid aan de keukentafel houdt dan is een wijnklimaatkast een absolute aanwinst. Ook voor jouw ontspanning of een gezellige avond met vrienden/vriendinnen moet tijd zijn. Samen een wijntje drinken dat exact op de juiste temperatuur is én buiten bereik van kinderen kan liggen, da’s toch dubbel genieten? De diverse modellen zijn zowel geschikt voor de gelegenheidsdrinker als de hobbyist die graag wat meer flessen wijn verzamelt. Een wijnkelder in een moderne vorm zeg maar. Kleinere modellen voor de kleinere keuken, modellen waar maar liefst tientallen flessen van je favoriete wijn in passen, ze zien er allemaal strak en stijlvol uit. Een luxeproduct? Misschien, maar waarom niet? Een designmeubel voor je keuken, dé perfecte plek voor je wijnvoorraad én buiten bereik van je kinderen. En wees eerlijk, het leven is te leuk om lauwe wijntjes te drinken toch? Geef je keuken een boost zo’n prachtige wijnklimaatkast, de voordelen spreken voor zich.

 

Voordelen van een wijnklimaatkast

Als je dan denkt ‘maar ik kan m’n flessen wijn toch gewoon in de koelkast leggen of in de waskeuken zetten’ moet je eerst nog even de voordelen van zo’n toffe wijnklimaatkast lezen.

  • Stel je wijnklimaatkast in en hij heeft een constante temperatuur. Dit komt de smaak van de wijn enorm ten goede.
  • Klaar om te serveren! Onverwacht bezoek kan meteen een perfect gekoeld wijntje krijgen. De smaak van de wijn is immer afhankelijk van de temperatuur.
  • Tochtvrij en toch optimale luchtcirculatie. Kenners weten dat tocht slecht is voor je flessen wijn. Een wijn kan ‘verkouden’ worden dat is ook weer nadelig voor de smaak en kwaliteit.
  • De optimale luchtvochtigheid in een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat de kurk niet uit kan drogen. Een uitgedroogde kurk zorgt ervoor dat er te veel zuurstof bij de wijn kan komen waardoor de wijn kan gaan oxideren. Aan de andere kant kan een te vochtige kurk ervoor zorgen dat er een muffe geur in je wijn trekt want te vochtig betekent een grotere kans op schimmelvorming en muffe luchtjes.
  • De glazen deur van de wijnklimaatkast heeft een UV filter waardoor (zon)licht geen invloed heeft op je wijncollectie.

 

Overtuigd? Komt er in 2020 een wijnklimaatkast in jouw keuken/interieur?