Avontuurlijke jongenskamer

Jongenskamers zijn vaak lastiger in te richten dan meisjeskamers, of niet? Mijn dochter vindt alles leuk wat bloemen,ruitjes en een vrolijk patroontje heeft. Maar voor mijn zoon van 8 blijf ik zoeken naar mooie spullen om zijn kleine kamer toch die bijzondere look te geven. Tijdens mijn avontuurlijke speurtocht op internet kwam ik deze geweldige stijl tegen. Avontuurlijk,
Lees meer

27

jun

stoer en voor heel veel kleine jongens te gebruiken.

Avontuurlijke jongenskamer   Avontuurlijke jongenskamer

Ruwe materialen en rustige kleuren zorgen voor een rustige en avontuurlijke speelkamer. Kies voor grijs, beige ruw linnen en oud hout voor de muren en accessoires.

Avontuurlijke jongenskamer

Ideaal om schuine wanden goed te benutten zijn meubels op maat. Saartje Prum maakt deze prachtige bedstee op maat. Geef de maten van de schuine wand op en ze zorgen ervoor dat het precies past.

Avontuurlijke jongenskamer

Beplak een wand met oude wereldkaarten of hang een oude schoolkaart aan de wand. Zo kan je kleine avonturier zijn route van te voren bepalen!

Avontuurlijke jongenskamer

Een oud schoolbankje of tafeltje met een oud schoolstoeltje staan stoer en zorgen voor een fijn huiswerk-plekje. En de vlaggenlijn is helemaal in stijl, te bestellen bij: www.iamrecycled.nl. Of verknip je oude wegenboek tijdens een regenachtige middag en maak zo'n vlaggenlijn zelf.

Avontuurlijke jongenskamer

Geen oude wereldkaarten binnen handbereik? De canvas van Ikea: Premiar bekleedt een halve wand voor een avontuurlijke muur. Hang de canvas wat lager zodat de kleine mannen hun route goed kunnen bepalen.

Avontuurlijke jongenskamer

Een paar oude koffers van de kringloop bieden ruimte voor speelgoed en maken het avontuur compleet!

Marije Develing 

Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle

Bron foto's: 1.mommo-design.blog 2.babyandchild 3. design seeds 4.saartjeprum 5.iamrecycled 6.sonjavelda 7.appartmenttherapy