Babykamer in grijs en wit

Een prachtige basis voor een babykamer is een rustige basis. Grijs en wit zijn mooi te gebruiken als je nog niet wilt weten of het een jongen en meisje is. Maar zeker voor een stoere jongen en lief meisje is grijs met wit een heerlijke basis. Het is niet saai maar juist lekker fris en heel stijlvol te combineren met houten of geschilderde meubeltjes. Door...
Lees meer

31

mei

Een prachtige basis voor een babykamer is een rustige basis. Grijs en wit zijn mooi te gebruiken als je nog niet wilt weten of het een jongen en meisje is. Maar zeker voor een stoere jongen en lief meisje is grijs met wit een heerlijke basis. Het is niet saai maar juist lekker fris en heel stijlvol te combineren met houten of geschilderde meubeltjes. Door te combineren met houten meubels breng je meer warmte in de babykamer, terwijl extra veel wit juist nog meer licht toevoegt. En in de accenten is later altijd nog een pittig kleurtje toe te voegen! Kies je voor grijs op de muur, neem die kleur op dan niet te donker. Grijs komt op een groter vlak donkerder over dan op een kleine kleurstaal. Ook is geeft een grijstint met warmte een beter resultaat, anders wordt de babykamer zo kil. Prachtige grijstinten komen bijvoorbeeld uit de serie Grey van Flexa Pure of Modern Quartz van Histor One. Of kies de kleuren Damp, Cyber of Kiezel uit de Histor kleurencollectie.

Geniet van deze mooie babykamers en laat je inspireren!

Babykamer in grijs en wit 

Een mooie houten vloer, witte wanden en gordijnen en grijs in de details combineert prachtig!

Babykamer in grijs en wit   Babykamer in grijs en wit

Het wiegje van vroeger geeft je babykamer net iets bijzonders! Een opfrisbeurt en een nieuw stofje en klaar is de wieg voor je nieuwe wondertje!

Babykamer in grijs en wit   Babykamer in grijs en wit

Grijs in verschillende stoffen en motieven zorgt voor eenheid. Juist dat beetje kleurverschil tussen licht en donker maakt het speels.

Deze dromerige mobiel van grijs vilt is te bestellen via Etsy.

Babykamer in grijs en wit   Babykamer in grijs en wit

Door een wieg op te hangen creëer je ruimte: praktisch en mooi tegelijk.

Babykamer in grijs en wit

Marije Develing 

Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle

Bron foto's: 1. Adoremagazine 2. en 4. Aprilandmaymin 3. Decoracion facilisimo  5. Katrinesfoto.blog 6. Etsy 7. Nordicbliss 8. ShowHome.nl