Beestachtig leuke mutsen

Lees meer

13

nov

Brr! De dagen worden niet alleen korter, maar ook meteen een stuk kouder. Mijn kleine dreumes is eigenwijs en wil nooit een muts of capuchon op. Zelfs niet als het heel koud of regenachtig is. Maar de kleine man is wel gek op dieren, dus ik ging op zoek naar vrolijke dierenmutsen in de hoop dat hij die wel wil dragen. Ik kwam op internet een heleboel leuke en warme kindermutsen tegen. Welke vind jij de leukste?

Mickey oren

Deze gebreide muts van Zara heeft twee oortjes aan de bovenkant. Hiermee lijkt jou kleintje verdacht veel op de grote Disneyheld Mickey. Vind je ‘m niet schattig? Deze muts met oortjes is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Warme wasbeer

Bij Lindex kwam ik deze lieve muts tegen. Een schattige wasbeer geprint op een mooie mintgroene kleur. Deze leukerd is te bestellen in de webhop van Lindex.

Vos met fleece

Deze vos houdt met behulp van fleecevoering en oorkleppen het koppie van je kind niet alleen heel warm, maar zal ongetwijfeld ook voor glimlachen van voorbijgangers zorgen. Een echte low-budget buy van Kiabi.

 

Miauw muts

Superzacht en behaaglijk warm is deze muts met oorkleppen van het Amerikaanse merk Gap. Vanuit je luie stoel te bestellen in de webwinkel van Zalando.

Niet voor de poes

Grr! Voor de echte durfallen heeft Zeeman deze stoere tijgermutsen in de winkels liggen. Met een verkoopprijs van slechts € 2,49 de goedkoopste kindermuts in dit lijstje.

Keuze genoeg in stoere dierenmutsen voor kinderen. Nu hoef ik alleen nog maar een keuze te maken tussen al dit leuks…