Beestenboel

Kinderen en dieren een combinatie die het altijd goed zal blijven doen. Kinderen zijn dol op dieren. Voor een kinderkamer zijn er zoveel lieflijke diertjes te vinden die voor gezelligheid kunnen zorgen op een kinder- of babykamer. Het hoeven niet eens van die knalkleuren te zijn(als u begrijpt wat ik bedoel), dat mag natuurlijk wel maar we willen graag laten zien dat met
Lees meer

24

okt

Kinderen en dieren een combinatie die het altijd goed zal blijven doen. Kinderen zijn dol op dieren.

Voor een kinderkamer zijn er zoveel lieflijke diertjes te vinden die voor gezelligheid kunnen zorgen op een kinder- of babykamer. Het hoeven niet eens van die knalkleuren te zijn(als u begrijpt wat ik bedoel), dat mag natuurlijk wel maar we willen graag laten zien dat met rustige kleuren of eenvoudige vormen zelfs de meest stoere volwassene het “achhhh”gevoel zal krijgen.

Beestenboel

Beestenboel   Beestenboel

By Nord is momenteel misschien wel het bekendste merk met afbeeldingen van dieren op beddengoed en kussens maar er is meer. Een stoere vloermat waar je kleintje lekker op kan rollen en spelen. 

Beestenboel   Beestenboel

Die egel is toch té leuk? Maar ook voor de muren zijn er meer dan genoeg beestachtig leuke ideetjes

Beestenboel

Beestenboel

FermLiving heeft bijvoorbeeld dit superlieve behang “Marionette” en “Owls” voor de kinderkamer. Een paar voorbeelden van superleuke kinderkameritems die een hele lieve en gezellige uitstraling hebben. Sommige dingen wat stoerder dan de andere maar dat is leuk, het ene kindje is ook wat stoerder dan het andere en allemaal zijn ze leuk!

Bron afbeeldingen: 1. Onbekend 2. Luanordblog.blogspot.nl 3. Hviit.blogspot.nll 4 en 5. Plumo.com 6. Husohem.se 7. Wallpaperking.co.uk