buitenspelen in huis!

De R zit weer bijna in de maand, de koudere dagen komen er dus weer aan. Nu vind ik de kou niet erg en vind ik sneeuw fantastisch, regen vind ik dan weer minder leuk. Maar helaas dat doet het hier in Nederland wel eens.. Er zal aankomende periode dus weer vaker binnen gespeeld worden. Laat schommelen, klimmen en hutten bouwen nou te leuk zijn om te beperken tot de zomermaanden! Wij hebben al een schommel binnen en deze is een groot succes. Nu opzoek naar meer ideeën om het buitenspelen naar binnen te halen!

Lees meer

25

aug

  


Hier een leuke schommel voor binnen, gewoon een simpel houten exemplaar die je natuurlijk ook prima in de woonkamer of keuken kunt hangen als je de ruimte hebt! 


Ook leuk, een klimtouw naast een hoogslaper of stapelbed! 

Een klimrek aan de muur, verf je hem in dezelfde kleur als de muur dan valt hij helemaal niet op en je kunt er natuurlijk ook leuke dekentjes aanhangen wanneer hij niet gebruikt wordt! 

Nog een keer schommelen in huis, een babyschommel kan naturlijk ook prima! 


Tegenwoordig kan je ook kant en klaar tape kopen om een racebaan op de vloer te maken, daar kan je in ieder geval niet over struikelen in tegenstelling tot de houten variant 

een saai hoekje over in huis? Bouw er een toffe boomhut! 

Een schommel kan natuurlijk ook prima in de deuropening wanneer je minder ruimte hebt 

Een kamer over? Tover hem om tot speelkamer! Ook erg leuk een klimmuur, makkelijk te maken op bijvoorbeeld een plaat underlayment 


Een ouderwetse hinkelbaan mag natuurlijk niet ontbreken. Zelf te maken van oude pallets!


Of gewoon een band midden in de kinderkamer ook goed voor uren speelplezier!  

 

Foto's via http://nordicleaves.com/ http://roomed.nl/ http://www.kidsomania.com/ http://haga26.se/

 http://www.funathomewithkids.com/ ohdeedoh.com  

http://www.boligliv.dk/