De kinderkamer van...Eli!

Lees meer

23

okt

Wat is er nou leuker dan binnenkijken bij andere kinderkamers? Om de week neem ik een kijkje in een andere leuke kinderkamer. Ben jij ook zo trots op je kinderkamer en wil jij die aan ons laten zien? Mail dan een paar foto’s en wat info over jezelf en je kindje naar [email protected]

Mama: Mirjam (33) blogger, tekstschrijver en social media expert

Mama van: Noah Joe (10) en Eli (1,5)

Woont in: een rijtjeshuis in Hoorn

Om te beginnen laat ik jullie de kinderkamer van onze jongste zien. De slaapkamer van Eli bestaat voornamelijk uit tweedehands meubeltjes die ik zelf een opknapbeurt heb gegeven.

Zoals het peuterbedje dat ik kreeg van mijn nichtje. Met een laagje zwart krijtbordverf is het meteen een heel stoer bedje geworden. En dat je er op kunt tekenen is nog eens extra leuk!

De basiskleuren van deze kinderkamer zijn zwart, grijs en wit. De okergele accenten vallen hierdoor nog meer op. Eli is gek op dieren en auto’s. Het schoolbankje wordt nu vooral nog gebruikt als klimtoestel, want rustig zitten kan mijn dreumes niet. De grote tonnen zitten vol met speelgoed en worden tijdens iedere speelsessie over de hele slaapkamervloer leeg gestrooid.

Deze kledingkast wordt eigenlijk te klein, dus zijn we op zoek naar een grotere. Tot die tijd wordt hij ook druk gebruikt als tekenbord.

Onder de commode zit een zak vol met knuffels. Eli neemt ze het liefst iedere avond allemaal mee naar bed. En alsof hij nog niet genoeg knuffels heeft, haalt hij ook vaak stiekem de knuffels uit de kamer van zijn grote broer.

Het is een fijne kamer waar lekker in geslapen en gespeeld kan worden!