De leukste cadeaus voor kinderen

Een cadeau uitzoeken voor een kind kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt weet je soms helemaal niet wat zo’n kleine nu leuk vindt, maar ook voor ouders is het uitzoeken van cadeautjes nog een hele uitdaging. Om je hier een handje bij te helpen krijg je een heleboel inspiratie. Zo kun je met een gerust hart een leuk cadeautje kopen. Bewaar bovendien altijd het bonnetje. Mocht het cadeau dan toch niet in de smaak vallen, dan kan de kleine samen met papa of mama een vervangend cadeautje uit gaan zoeken!

Lees meer

20

nov

 

Voorleesboeken

Kinderspeelgoed en andere cadeautjes lijken al gauw een beetje prullaria te zijn. Wanneer je het leuk vindt om iets te geven waar het kind ook nog wat aan heeft is dat natuurlijk niet handig. In zo’n geval zijn voorleesboeken ideaal. Ze zijn leuk, leerzaam en kunnen vaak worden voorgelezen. Een welkome afwisseling in het tijdperk van tablets en de televisie!

 

Een bestuurbare auto of bootje

Is de kleine al wat ouder? Dan maak je hem of haar waarschijnlijk ontzettend blij met een op afstand bestuurbaar autootje of bootje. Zo zijn er bestuurbare autootjes die, wanneer ze omvallen, altijd weer op vier wielen terecht komen. Dat is wel zo handig voor een beginnend bestuurder. Bij een bootje is het handig wanneer deze ook over een vergelijkbare eigenschap beschikt en dat er wat water in de buurt is waar de kleine met het bootje kan varen.

 

Een rugzakje

Veel kinderen zullen, wanneer ze wat ouder beginnen te worden, steeds vaker dingen zelf willen doen. Dat is best prettig, want tot die tijd wordt er als ouder van je verwacht dat je werkelijk overal bij helpt! In deze mooie reis naar zelfstandigheid is een rugzakje een leuke stap. Hier kan het kind dan een paar spulletjes in meedragen, zoals een boterham of een flesje water. Bovendien zien kinderrugzakken er vaak ontzettend schattig uit. Een win-win situatie dus!

 

Weet je het nog niet? Vraag het dan!

Is het cadeau voor andermans kind en kom je er niet uit? Vraag dan gerust aan de ouders wat hun kind graag zou willen hebben, of welke dingen hij of zij leuk vindt. De kans dat je dan een geslaagd cadeautje koopt stijgt op die manier aanzienlijk. Op deze manier lukt het jou ongetwijfeld om een leuk cadeautje te kopen en de kleine blij te maken. Heel veel succes gewenst!