De leukste familieplanners + winactie!

Lees meer

15

nov

Het is alweer bijna December. Het einde van onze familieplanner is dus ook al in zicht. Dat betekent dat we snel een nieuwe moeten aanschaffen, want ik kan inmiddels echt niet meer zonder deze gezinskalender. Keuze is er volop! Van vrolijk gekleurde familie-agenda’s tot stoere zwart-witte family planners. Ik kan bijna niet kiezen!

Kaartje van Papier

Bij Kaartje van Papier kun je terecht voor allerlei soorten papierwaar. Veel monochrome prints en toffe artikelen van kraft papier. De nieuwe familieplanner voor 2017 is ook weer lekker basic, waardoor het heel overzichtelijk blijft. Wie van strakke, modieuze vormgeving houdt, kan deze gezinsplanner zeker waarderen.

Via Kaartjevanpapier.nl 11.95

 

Pimpelmees

Een vrolijke tegenhanger is de family planner van Pimpelmees. In deze planner krijgt ieder gezinslid een eigen diertje toegewezen. Er is ook nog ruimte voor extra notities en je krijgt er een mooi stickervel bij.

Via Pimpelmees.com 14,99

 

Kidsproof planner

De Kidsproof Family Planner helpt je wel om je dagen te vullen. Want ook als je even geen afspraken hebt, kun je in deze kalender leuke tips vinden voor uitjes met het gezin. Ook bij deze kleurrijke kalender krijg je een gratis stickervel.

Via Gezinnig.nl 16,95

 

Loesje

De gevatte uitspraken van Loesje blijven leuk om te lezen. In deze familieplanner kun je iedere week genieten van een nieuwe, typische Loesje quote. Ook heb je naast de weekverdeling nog ruimte voor aanvullende notities.

Via Bol.com 12,50

 

Zusss

De familieplanner van Zusss staat boordevol inspirerende teksten. Deze stijlvol vormgegeven planner past in ieder interieur. In de planner is extra ruimte overgelaten voor het noteren van bijvoorbeeld recepten, verlanglijstjes en to-do lijstjes.

Via VTWonen.nl 17,95

 

Winactie

Lievekeet mag in samenwerking met Kaartje van Papier 1 familieplanner verloten! Hoe maak je kans op zo'n stoere gezinsplanner? Laat op Facebook en / of Instagram onder ons originele winactie-bericht weten waarom jij echt niet zonder gezinsagenda kunt. Tag in je reactie minimaal 1 vriend of vriendin. (Lievekeet en Kaartje van Papier volgen op Facebook en/of Instagram waarderen wij zeer) De leukste inzending wint zo'n stoere gezinsplanner van Kaartje van Papier. Zaterdag 26 november maken we de winnaar bekend.