De leukste gepersonaliseerde naamshirts

Lees meer

27

okt

Gepersonaliseerde shirts, oftewel shirts voorzien van een voornaam, zijn momenteel razend populair. Ouders kiezen steeds vaker voor originele kindernamen en daar zijn ze natuurlijk ontzettend trots op. Wat is er dan leuker dan jouw kind een shirt te laten dragen met daarop zijn of haar eigen naam? Daarnaast zijn gepersonaliseerde shirts meestal ook dankbare kraamcadeautjes. Hieronder vind je een lijst met webshops waar je de leukste en meest originele naamshirts kunt laten maken.

Oh My Goody

Bij het Nederlandse merk Oh My Goody kun je kiezen uit meerdere ontwerpen op shirts die je kunt voorzien van de naam van je kindje. Daarnaast maken ze ook de leukste shirts met alleen de beginletter van de naam, de zogenaamde ‘initial tees’. Je kunt hierbij kiezen uit twee verschillende lettertypes.

 

Little Ace

Sinds begin dit jaar brengt Little Ace shirts op de markt met de meest originele prints en teksten. Bovendien hebben ze ook shirts in het assortiment waar de naam van je kind op gedrukt kan worden. Extra leuk zijn de gepersonaliseerde verjaardag shirts waarin de jarige Job extra duidelijk herkenbaar is.

 

Van Pauline

In de webshop van Van Pauline heb je veruit de meeste keuze als het gaat om t-shirts met namen. Je kunt hier kiezen uit maar liefst 7 verschillende ontwerpen die kunnen worden voorzien van een naam, waaronder maar liefst 4 speciale verjaardagshirts.

 

Simply Colors

Waar de meeste webshops voornamelijk zwarte, witte en grijze shirts in het assortiment hebben, biedt Simply Colors een hele regenboog aan kleuren aan. Je kunt de opdruk vrijwel helemaal zelf ontwerpen. Je kunt kiezen uit diverse prints, kleuren en lettertypes. Zo kun je een shirt helemaal naar je eigen smaak – en die van je kind –  laten bedrukken.

 

Cribstar

Cribstar is een merk afkomstig uit Engeland, maar gelukkig verzenden ze ook probleemloos naar Nederland. Naast verschillende t-shirts en longsleeves met een sterke rock and roll vibe bieden ze ook twee te personaliseren shirts aan in de collectie. Zo kun je kindlief bijvoorbeeld als superheld bestempelen. Welk kind wil dat nou niet?

Let’s shop!