De leukste hoekjes in huis

Kinderen zijn heel gezellig in huis, de spullen daarentegen geven soms wat minder gezelligheid.

 

Lees meer

24

aug

 

Waar ik mij tijdens mijn eerste zwangerschap nog vast besloten was alleen educatief en vooral hout speelgoed te kopen en beslist niet van die hysterische lichtgevende plastic “meuk”, is speelgoed in die laatste categorie nu toch echt oververtegenwoordigd in huis. Oudste lijkt een voorliefde te hebben voor alles wat praat, knippert, glimt en over de top is. Nu de uitdaging dit hysterische geheel zo onopvallend mogelijk op te bergen in huis. Opzoek dus naar ideeën voor een leuk speelhoekje, zonder dat de woonkamer lijkt op een ontploft kinderdagverblijf.

Veel manden, kisten of vakken waar ‘s avonds als ze op bed liggen alles in kan en een leuk bureautje om aan te werken lijkt mij een must. Ik kwam ook een wand van kurk tegen, deze kan als prikbord gebruikt worden om de meest fantastische knutsels aan te prikken! Of een leuk lessenaartje met een oude landkaart, zijn we toch nog een beetje educatief bezig tussen al het hysterische plastic speelgoed.

 

 

 

Afbeeldingen via: Mommodesign.comLoods5.nlMinistyleblog.comCameralink.seRafa-kids.blogspot.com.esThebooandtheboy.comInrichting-huis.comBeesandappletrees.blogspot.nl enWelke.nl