De leukste items voor je tuin of balkon

Lees meer

02

aug

Het is weer zomer! Tijd om je tuin of balkon klaar te maken voor de warme zomeravonden die hopelijk nog volgen. Een leuke aankleding met fijn én mooie tuimeubelen en een paar leuke decoratie items mag dan niet ontbreken. Daarom heb ik een selectie gave items uitgekozen om je te inspireren.

 

Loungen op je loungeset of loungestoel

Zeker als je wat ruimte hebt op je balkon of in je tuin, is een loungeset heel fijn om op te kunnen relaxen. Voor een mooie natuurlijke uitstraling is het leuk niet te gaan voor die standaard wicker loungeset. Kies een houten loungeset met mooie kleurige kussens en je zit er lekker bij.

 

 

Heb je er de ruimte niet voor, of ben je gewoon niet van de loungesets? Misschien vind je loungestoelen wel leuk. Deze zitzakken mét leuning zijn compacter, maar niet minder ideaal om lekker op te loungen. Je kunt er heerlijk in wegzakken en helemaal tot rust komen.

 

   

 

Hippe tuinstoelen

Ook voor aan je eettafel of bistrotafeltje heb je natuurlijk wel fijne tuinstoelen nodig. Met stapelbare metalen tuinstoelen ben je niet alleen weinig ruimte kwijt, het ziet er ook gewoon leuk uit.

 

 

De leukste lichtsnoeren en plantenhangers voor een extra gezellige sfeer

Je kent ze vast wel: lichtsnoeren met crêpepapier-achtige bollen, die gezellig licht geven. Versier je balkon ermee of hang ze onder je overkapping en maak er een gezellig hoekje van. Let er wel op dat dit soort slingers niet goed tegen regen kunnen. Hang ze dus altijd op een plek die beschut is tegen de regen. Maak het verder af met leuke hangende plantenhangers voor een beetje groen op je balkon!