De vele mogelijkheden met foto’s in je huis

Omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft, is het heel gemakkelijk om de meest bijzondere gebeurtenissen in ons leven vast te leggen op foto’s. Een nadeel is vaak wel dat de meeste foto’s altijd op de harde schijf van je pc blijven staan of diep weggestopt worden in een mapje en er niets meer mee gebeurt. Toch is het heel goed mogelijk om je foto’s op een bijzondere en creatieve manier af te drukken en in je interieur te verwerken. Hierdoor maak je je interieur heel persoonlijk en zo kan iedereen van je foto’s genieten. Hierbij daarom enkele tips, om je foto’s op een creatieve manier af te laten drukken.

Lees meer

22

mrt

Foto’s op canvas


Er zijn tegenwoordige vele mogelijkheden om een foto op canvas af te laten drukken. Foto’s op canvas worden haarscherp afgedrukt en het lijkt het net alsof je een heel persoonlijk schilderij aan de muur hebt hangen en je hoeft de canvas ook niet in te lijsten om het schilderijeffect te behouden. Ook kun je de foto zelf nog aanpassen met bijvoorbeeld een olieverfeffect. 
Bron: https://www.herinneringenoplinnen.nl/foto-op-hout

Foto’s op hout

Een foto op hout geeft een natuurlijke uitstraling en je kunt kiezen uit veel verschillende soorten hout om je foto op af te laten drukken. De ene houtsoort geeft weer een heel ander effect aan je foto dan de andere houtsoort. Je kunt je foto afdrukken of whitewash, wat een wat doorleefde uitstraling geeft of op licht of donker eiken voor de klassieke look. Een foto op hout afgedrukt maakt de foto heel uniek.

Foto’s op plexiglas

Heb je een foto met prachtige of felle kleuren, dan zal deze prachtig uit kunnen komen wanneer je hem op plexiglas af laat drukken. Het geeft de foto diepte en de kleuren komen heel mooi naar voren. Plexiglas is daarnaast ideaal om schoon te houden en je kunt het in elke ruimte in je woning ophangen. 


Bron: https://www.herinneringenoplinnen.nl/hd-metal/foto-op-aluminium

Foto’s op aluminium

Wil je juist een heel stoere of strakke foto, laat hem dan afdrukken op aluminium. Een dergelijke foto heeft een heel strakke en moderne uitstraling en past toch in elk type interieur. Een foto op aluminium is uniek en zal prima passen in vrijwel elke ruimte in je woning, zoals de woonkamer, de slaapkamer of de werkkamer. 

Een foto afdrukken op fotopapier is niet meer van deze tijd. De mogelijkheden om foto’s op bijzondere materialen af te drukken zijn legio en maken een foto nooit saai. Met een foto, afgedrukt op canvas, hout, plexiglas of aluminium zorg je er tevens voor dat je herinneringen op een bijzondere en moderne wijze weergegeven worden, passend in ieder interieur.