DIY kapstokje

Met 2 meisjes in ons huis slingeren er overal kettingen en knipjes rond. En net op de momenten dat ze bedenken dat die ene roze ketting vandaag persé bij dit shirt moet.... is deze niet te vinden. Of zit in de knoop. Of kapot. Maar dat is vanaf nu verleden tijd! Op een saaie woensdagmiddag vonden we de oplossing! Bij onze houtkachel lag een prachtig stukje hout. Tu
Lees meer

01

mrt

Met 2 meisjes in ons huis slingeren er overal kettingen en knipjes rond. En net op de momenten dat ze bedenken dat die ene roze ketting vandaag persé bij dit shirt moet.... is deze niet te vinden. Of zit in de knoop. Of kapot. Maar dat is vanaf nu verleden tijd!

Op een saaie woensdagmiddag vonden we de oplossing! Bij onze houtkachel lag een prachtig stukje hout. Tussen het speelgoed vonden we 3 plastic diertjes. De gekleurde haakjes lagen nog in de kast en een mooie verf stond in de kelder.  Het begin van een handig kettingplankje. Aan de slag!

Zoek een stukje hout in de maat die je wilt gebruiken. Vraag anders bij een bouwmarkt voor een afvalstukje. Meestal mag je dit zo meenemen. Hieronder zie je stap voor stap wat je moet doen.

DIY kapstokje

DIY kapstokje

DIY kapstokje

Tadaa.... En klaar is je kapstokje!

DIY kapstokje

Tip: we gebruikten kleine dino's en schilderden het plankje legergroen; leuk verjaardagscadeautje voor stoere jongens! Om riemen, petten en sjaals op te hangen.

Meer handige opbergproducten vind je in de Bibelotte Store