Een vrolijke beestenbende

Lees meer

01

nov

Halloween is net achter de rug. Wij vieren steevast Sint-Maarten, waarbij kinderen op 11 november een liedje aan de deur komen zingen in ruil voor snoep. Geen spookachtige versiering, maar gewoon wat gezellige lantaarns en kaarsjes voor de deur. Maar een ding kan ik niet weerstaan; al die vrolijke lampions in de winkels. Wat zijn die altijd weer leuk! Onze oudste maakt zijn lampion op school en met onze kleinste gaan we nog niet langs de deuren. Toch kon ik het niet laten om een paar van die gezellige lampions mee naar huis te nemen. Benieuwd wat ik ermee deed? Kijk maar!

Kinderkamerversiering

De lampions hing ik met behulp van een stuk touw en goede maskingtape aan het plafond! Voor 79 cent per stuk (bij Action) is dit toch een goedkope en leuke manier om de kinderkamer te versieren?

Heb jij nog een leuke budgettip voor de kinderkamer? Deel het op Facebook, Instagram of stuur mij een mailtje!