Eten

15

mei

Een dienblad als woonaccessoire gebruiken

Het staat kleurrijk, warm en sfeervol in de woonkamer: een dienblad op tafel. Een dienblad kan je namelijk perfect als woondecoratie gebruiken. Of je het nu op de eettafel neerzet, op de salontafel of op het tv-meubel; een dienblad kan je op verschillende manieren als woonaccessoire benutten. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook drankjes en hapjes op geserveerd worden. Een dienblad is daarom echt een veelzijdig en handig item om in huis te halen.

11

apr

Kidsproof nagerechten: warme appeltjes & choco-bananen van de bbq

De temperatuur gaat omhoog en de zon laag zich weer wat vaker zien. De zomer komt eraan en daarmee breekt ook het barbecue seizoen weer aan.

09

jan

De voordelen van een Senseo

Wij Nederlanders drinken nogal eens een Hollands bakkie pleur. Waar de Engelsen 24/7 gereed zijn voor een kopje thee, vullen de Nederlanders dit graag in voor koffie. Er wordt gemiddeld dan ook 2,4 koppen koffie per dag gedronken; hiermee behaalt Nederland de top van de wereldse koffie consumptie.

13

sep

Zelf sushi maken met je kinderen

Sushi maken met je kinderen is zo’n beetje het leukste wat er is! Het voordeel is dat je niet met hete dingen bezig bent, zoals bij het gourmetten of barbecueën. Tegelijk worden je kinderen volledig betrokken bij het koken, zodat ze het leuker én lekkerder vinden. Toch is sushi maken niet altijd even makkelijk met kinderen.

22

dec

Tips voor een relaxed kerstdiner met kids

29

nov

Sinterklaas Theamisu

17

nov

Sinterklaas Rocky Road

Recept: Watermeloensap

06

aug

Recept: Watermeloensap

Het wordt eindelijk weer zomers, dus tijd voor een verkoelend sapje! En waarmee zou je dat nou beter kunnen maken dan met watermeloen, cocos en citroen! Simpel, en o zo lekker!