Ga je voor die zomerse jurk of toch die leuke rok? Mooie en praktische mode voor moeders.

Moeders van Nederland kiezen vaak voor de makkelijkste optie, het moet vooral praktisch zijn als het gaat om hun outfit. Best opvallend eigenlijk want als je ze vraagt naar hun woonstijl en de keuzes die ze daarin maken komt vooral het esthetische naar voren, het moet vooral leuk zijn en als het moet zorgen ze er dan wel voor dat het praktisch is.

Lees meer

24

jul

Woonliefhebbers kiezen vooral op het oog en op smaak en gaan daarna uitvogelen of het praktisch en dus handig is in huis. Dat gezegd hebbende, waarom doe je datzelfde niet in de mode? Het kán namelijk hand in hand gaan. Niet alleen het welzijn van je kind en de sfeer van je interieur is belangrijk, ook jij telt natuurlijk mee in het rijtje prioriteiten! Misschien zet je jezelf niet altijd op plek nummer één maar een goede tweede plek alsjeblieft dankjewel zou tof zijn! Uitdaging voor deze zomer, ga je voor die zomerse jurk of een leuke rok? En zeg niet dat het niet handig is want mooi en praktisch bestaat! Mode voor moeders én alle andere vrouwen die er trendy bij willen lopen én praktische mode een warm hart toedragen.

 

 

Dutch Design, duurzame mode

Niet alleen voor je huis kies je Dutch Design, ook voor je outfit kun je je hart ophalen. Mode die in Nederland ontworpen is en die van hele fijne travelkwaliteit is! Dat betekent dat je er gemakkelijk in kunt bewegen en dat het wel tegen een stootje kan. Daarnaast ziet het er allemaal superleuk uit en kun je de sfeer van je huis zelfs doorvoeren in je kledingkeuze! Zwart/wit voor de monochroom liefhebbers, bont voor de liefhebbers van kleur! De stijl van je huis zegt immers iets over je persoonlijkheid en dat mag je ook zeker terugzien in je garderobe! Waarom zou een jurk niet handig zijn als je moeder bent van jonge kinderen? Waarom vind je een rok een gedoe? Studio Anneloes hangt bomvol kledingstukken die het tegendeel zullen bewijzen! Jurken die op een duurzame wijze zijn gemaakt. Er wordt tijdens het productieproces rekening gehouden met energiebesparing en het beperken en verminderen van vervuiling. Eerlijke mode, duurzame mode voor uit maar zeker ook thuis! Moeders van Nederland, vanaf nu gaat je antwoord op de vraag ‘wat voor mode heeft jouw voorkeur?’ zijn……….tof en leuk! Afgesproken? Vier elke dag de leukste jij, in de leukste mode én het leukste interieur! Kwestie van prioriteiten dames *insert knipoog*, en waar vul je anders die prachtige inloopkast van je mee?