Herfst in huis, tot in de kledingkast van de kinderen aan toe! Hoe ver ga jij?

Ze zeggen weleens dat de interieurtrends en de modetrends elkaar niet zo gek veel ontlopen. Als strepen in het interieur ‘in’ zijn dan zie je die ook in de mode terug (al zijn strepen misschien niet het beste voorbeeld, die zijn immers tijdloos toch?) en als felle kleuren gespot worden in onze huizen dan reken er maar op dat je ook in de kledingwinkels sprekende kleuren tegen zult komen. Hoe ver ga jij?

Lees meer

22

okt

Is jouw kledingsmaak te vergelijken met je interieurstijl? Het komt voor hoor, geen grap! Maar, hoe doe je dat met je kinderen? Die hoeven toch zeker niet te matchen met de jouw huisstijl zeg maar? Zij mogen beslist lekker zichzelf zijn en wat tofs uitzoeken voor deze herfst?

 

 

Hippe kinderkleding online 

Het gesjouw met kinderen als er weer nieuwe kleren gekocht moeten worden, het zweet breekt menig moeder al uit alleen al door eraan te denken. Veel moeders gaan eerst alleen op pad om de winkels te kiezen waar ze wel of niet naar binnen hoeven, scheelt weer! Natuurlijk moet een kind zelf kunnen bepalen wat ze willen dragen, hun eigen identiteit ontwikkelen met een kledingstijl maar een beetje hulp van een volwassene is vaak wel makkelijk. Als je dat helemaal niet meer ziet zitten, winkel in winkel uit met je grut, dan kun je natuurlijk ook hippe kinderkleding online zoeken. Laat je kind een moodboard maken van wat hij/zij mooi vindt en zoek daarna samen naar een perfecte match! Zoek je kinderkleding voor jongens of kinderkleding voor meisjes? En moet dat dan stoer zijn of zijn de wensen wat lieflijker? Hippe dierenprints voor je kind? Vesten of jassen met ‘swag’? Hoe fijn is het als een label snapt wat een kind van nu graag wil? Hoe er wordt ingespeeld op de trends die zij ook zien op tv en in de bladen? Zoals jij met je interieur wilt laten zien wie je bent willen je kinderen dat met hun nieuwe toffe winterjas of coole colorblock jurk! 

Herfstvakantie, let’s shop!