Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!

Het engeltje van je hart, je kleine prins of prinses, je ‘allessie’, je oogappel.. daarvoor wil je toch alleen maar het allerleukste en het allerbeste? Kinderkamertjes worden tegenwoordig superleuk ingericht, de sfeer is zeker zo belangrijk als de functionaliteit. We doen er alles aan om hun eigen plekje zo comfortabel en knus mogelijk te maken, we willen dat ze zich veilig en geboren voelen.

Lees meer

16

apr

Dat ze lekker slapen! Nou is er een overvloed aan leuke spulletjes voor de kinderkamer en kun je het zo gek niet bedenken of het is er maar, begin eens bij de basis. Het bed van je kindje moet een comfortabel ‘nestje’ zijn. Mini you moet het niet te warm krijgen, niet te koud, moet zachtheid voelen en vooral geen kriebels krijgen van het beddengoed. Als zij lekker slapen, doe jij dat ook dus….kies het beste en leukste beddengoed voor je baby en peuter.

 

 

Linnen beddengoed voor ledikant of peuterbed?

Doen! Als je de keuze hebt, zeker doen. Waarom? Niet alleen is het linnen beddengoed van Casa Comodo erg mooi, het is ook voor iedereen het allerfijnste om onder te slapen en we vertellen je waarom!

Linnen is een natuurproduct en wordt gemaakt van de vlasplant, het is niet pluizig en het absorbeert transpiratievocht optimaal zonder zelf vochtig en zwaarder te worden. Dat zijn al hele fijne voordelen van linnen beddengoed voor de babykamer toch? Er is meer:

 

  • Hoe vaker je linnen beddengoed wast en gebruikt hoe zachter het wordt.
  • Bij het productieproces worden geen chemicaliën gebruikt.
  • Huismijt houdt niet van linnen dus de kans dat je ongenode gasten in het bed tegenkomt is nihil. Daarom is het natuurlijk het beste beddengoed voor kindjes met een allergie!
  • Linnen wordt alleen maar mooier met de tijd.
  • Linnen is drie keer sterker dan katoen en gaat daardoor dus ook veel langer mee.
  • Linnen is zomers lekker koel en in de winter lekker warm.

 

 

 

Linnen beddengoed voor ledikant of babybed is leverbaar in heel veel mooie, kleuren. Stoer of lief, het is er. Ook gestreept linnen beddengoed bestaat en al deze varianten zorgen voor een stijlvol en tijdloos maar hip resultaat. Duurzaam beddengoed dat tegen een stootje kan, dat zacht is voor de huid van je kleintje en dat ervoor zorgt dat mini you zonder allergische reacties kan slapen!

 

Welterusten kleintje…..