Binnenkijken Hippe meisjeskamer

Jula is 2 en wil net als haar grote broer Luca (zijn kamertje lieten we hier al eerder zien) haar nieuwe kamer aan ons laten zien! Jula is net 2, heel ondeugend en een stoer meisje. Geen “meisjemeisje” al vind ze schoenen en tassen enorm leuk. De muur is overgeschilderd in kleur Tin, we hebben door het hele huis de muren aan de linkerzijde tin, dat zorg
Lees meer

12

mrt

Jula is 2 en wil net als haar grote broer Luca (zijn kamertje lieten we hier al eerder zien) haar nieuwe kamer aan ons laten zien! Jula is net 2, heel ondeugend en een stoer meisje. Geen “meisjemeisje” al vind ze schoenen en tassen enorm leuk.

Hippe meisjeskamer

De muur is overgeschilderd in kleur Tin, we hebben door het hele huis de muren aan de linkerzijde tin, dat zorgt voor rust en harmonie. Vandaar dat we bewust de muur in Jula haar kamer weer Tin hebben overgeschilderd. De Lockerkast is van Marktplaats en kochten we voor de babykamer.

Hippe meisjeskamer

Hippe meisjeskamer

Het bed is van de Wehkamp, het enige nieuwe item in haar slaapkamer. De HK living haakjes zijn van muur verplaatst, de letterbak van de Hema kreeg een nieuwe locatie en het bureau met stoel van de kringloop kreeg een nieuwe plek. Daarboven een tijdschriftenrek voor haar boeken.

Hippe meisjeskamer   Hippe meisjeskamer

Hippe meisjeskamer   Hippe meisjeskamer

De wolken dozen zijn van Farg&Form. Een geweldig merk uit Scandinavië. De puppy op haar kast is van Magis, Vitra. Die kreeg moeder Ilse een aantal jaren geleden cadeau voor haar verjaardag, en hij verhuist regelmatig door het hele huis.

Ook in Jula haar kamertje zie je net als bij Luca rust qua kleuren, de ruimte om te spelen of om even tot rust te komen met een boekje.