Hoe verwerk je witgoed in je nieuwe woning?

Een nieuw avontuur kan beginnen. Je gaat namelijk verhuizen naar een nieuwe woning! Je wilt graag al je oude interieur mee verhuizen, maar hoe verwerk je die grote objecten als een koelkast of wasmachine mooi in je interieur? Laat je inspireren door de volgende voorbeelden.

 

Lees meer

05

sep

 De wasmachine en droger

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning? Een wasmachine en droger zijn twee objecten die niet gemakkelijk praktisch en mooi in je nieuwe woning zijn te verwerken. De objecten zijn zwaar, groot en staan vaak op de grond. Om de wasmachine en droger zo functioneel en mooi mogelijk te verwerken, kun je gebruik maken van een werkblad. Bouw bijvoorbeeld de wasmachine en droger in of plaats ze op ooghoogte in een kast, zodat je gemakkelijk de was kan doen.  

 

 

De koelkast in je keuken

Naast het witgoed is de koelkast ook een groot object. Wil je graag zoveel mogelijk etenswaren opslaan? Een grote koelkast neemt veel ruimte in beslag. Er zijn op dit moment drie methodes om een koelkast stijlvol te verwerken in je keuken:

 

  1. Je hebt de mogelijkheden om je koelkast compleet te verwerken in je keuken. De deur en het aanzicht van je koelkast is dan hetzelfde als dat van de gehele keuken. Hierdoor ziet je keuken er strak en als één geheel uit.

 

  1. Je kunt jouw keuken om de koelkast heen laten bouwen. Het is slim om hierbij de kleur en het materiaal van de koelkast te matchen met de rest van de keuken. Deze methode gebeurt vaak bij het gebruik van grote Amerikaanse koelkasten.  

  2. De derde mogelijkheid is het gebruiken van een vrijstaande koelkast. Het bekendste merk dat deze vrijstaande koelkasten produceert is SMEG. De koelkasten zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, waardoor je ze gemakkelijk in je favoriete kleur in de nieuwe keuken kunt verwerken.

 

 

Hoe verhuis je grote objecten?

Erkende verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het transporteren van grote en zware inboedel. Een koelkast verhuizen is voor deze ervaren verhuizers dus geen probleem! Wil je graag de was doen op een hogere verdieping. Laat de verhuizers door het gebruik van een verhuislift je zware inboedel zo naar boven transporteren. Een wasmachine verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk. Op deze manier kun je zorgeloos verhuizen en loop je geen rugklachten op.