28

jun

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafel?

Ben je van plan om een tafel kopen? In dat geval is een houten tafel altijd een goede keuze. Alleen al om de reden dat ze in vrijwel ieder interieur goed tot hun recht komen, maar ook een levenlang mee kunnen gaan.

22

jun

Het sieraad in de badkamer

Ze zijn geen uitzondering meer in de badkamer; de handdoekradiator. De verticale designradiator is er als bij- of hoofdverwarming. De functie is het drogen of verwarmen van handdoeken, maar de meeste mensen vinden het een sieraad in de badkamer.

22

jun

Hoe houd je je houten tuinmeubelen mooi?

Houten tuinmeubels zijn prachtig en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze ook mooi blijven? Doordat het een natuurlijk product is, vergt hout wel wat onderhoud. Wij geven tips voor het onderhouden van je houten tuinmeubelen.

22

jun

5 tips voor een neutrale en tijdloze kinderkamer zonder roze of blauw

05

mrt

Azijn onttrekt geurtjes

Bij gezond wonen hoort goede ventilatie. Met name nieuwbouwwoningen hebben een hoge isolatiewaarde. Om redenen van energiezuinigheid worden woningen maximaal geïsoleerd wat ten koste kan gaan van een gezond binnenklimaat.

26

feb

5 tips om je kat gezond te houden

Als je een kat hebt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze zo gezond mogelijk blijft. Je hebt hier uiteraard niet altijd zelf invloed op, maar je kunt wel een grote bijdrage leveren aan de gezondheid van jouw kat. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kat zo gezond mogelijk blijft? Wij helpen je op weg, want je leest het in dit artikel.

24

feb

Wat te doen als je man niet lekker in zijn vel zit?

We hebben allemaal wel eens dipje, maar als je man gedurende langere tijd niet lekker in zijn vel zit, kan dit een aardige stempel op jullie relatie drukken. Het is dan ook niet verstandig om het erbij te laten zitten en te wachten tot het overwaait. We geven een paar tips voor wat te doen als je man niet lekker in zijn vel zit.

23

feb

Redenen om meer thee te gaan drinken

Het is een van de meest gedronken drankjes ter wereld: thee. Dat is dan ook niet voor niets, want het drinken van thee brengt best wat voordelen met zich mee. Je mag dus best wat vaker een lekker kopje thee pakken. Waarom je meer thee zou moeten drinken? Wij sommen de redenen voor je op.