26

aug

Stijlvol wonen met kinderen – kindvriendelijke eettafel

26

aug

Dit zijn de voordelen van online kleding kopen

Heb je nieuwe kleding nodig? Dan kun je naar het winkelcentrum bij jou in de buurt rijden om daar te gaan shoppen. Echter is ook online kleding kopen iets dat door heel veel mensen wordt gedaan. Dat dit zo geliefd is, is natuurlijk niet zonder reden. Benieuwd naar de voordelen van online kleding kopen? Wij sommen ze voor je op!

21

apr

De beste tips voor een professionele look

Strak in een mantelpak, of gewoon in een spijkerbroek. Hoe ga jij altijd naar je werk? Wat je aantrekt op een normale werkdag hangt natuurlijk van je baan af, en of je thuiswerkt of niet.

16

mrt

Een kindvriendelijke eettafel? Neem deze tips mee en shop een veilige en stijlvolle variant.

25

okt

PVC vloeren de beste keuze in combinatie met vloerverwarming 

In de afgelopen anderhalf jaar zijn huishoudens massaal gestart met het verduurzamen van hun woning. Voornaamste reden hiervoor zijn de sterk oplopende energieprijzen. Zeker de prijs van een kuub gas is de afgelopen maanden tot een nieuwe recordhoogte gestegen.

27

sep

Hoe creëer je een stijlvolle badkamer?

Heerlijk tot rust komen na een intense dag. Dat doen de meeste mensen graag door voor het slapen gaan nog even te badderen of te genieten van de warme waterstralen van de regendouche. We besteden gemiddeld 1,5 uur per dag op de badkamer, dus reden genoeg om deze ruimte in huis er ook stijlvol uit te laten zien. Maar waar begin je? In dit artikel help ik jou alvast een eindje op weg. Lees snel verder!

04

sep

Wanneer geef je je kinderen hun eerste telefoon?

Vroeger hoefde je je niet zo’n zorgen te maken om telefoons bij je kinderen. Ten eerste waren mobiele telefoons nog niet zo gebruikelijk en ten tweede had bijna niemand een telefoon op vroege leeftijd toen ze eenmaal meer gebruikt werden. Vroeger wilden kinderen nog dezelfde poppen als hun vriendjes en vriendinnetjes, maar tegenwoordig willen ze alleen maar tablets en telefoons. Maar is jouw kind niet nog veel te jong voor een telefoon? En hoe kun je ze hier het beste mee om leren gaan? We geven je graag wat tips.  

30

jul

De lekkerste recepten met avocado

De laatste jaren zijn avocado’s steeds populairder geworden. Avocado’s komen oorspronkelijk uit Centraal-Amerika en zijn erg gezond door de eiwitten en goede vetten die erin zitten. Wil je zelf ook meer avocado gaan eten? Wij zetten de lekkerste recepten voor je op een rij.