Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikea kennen we allemaal. Een Ikeahack misschien niet. Een Ikeahack is een meubel van Ikea dat geüpgrade is tot een uniek meubelstuk. Een beetje van jezelf en een beetje van... dat idee. Als je op zoek gaat naar meubels voor de kinderkamer kom je vaak dezelfde dingen tegen. Of unieke exemplaren met daaraan een uniek prijskaartje. Met een beetje handigheid en een flink
Lees meer

06

jun

Ikea kennen we allemaal. Een Ikeahack misschien niet. Een Ikeahack is een meubel van Ikea dat geüpgrade is tot een uniek meubelstuk. Een beetje van jezelf en een beetje van... dat idee.

Als je op zoek gaat naar meubels voor de kinderkamer kom je vaak dezelfde dingen tegen. Of unieke exemplaren met daaraan een uniek prijskaartje. Met een beetje handigheid en een flinke dosis creativiteit verbouw je dus een standaard meubel zelf tot een heel leuk en origineel item voor de kinderkamer.(of welke kamer dan ook) We hebben wat Ikeahacks voor de kinderkamer voor je op een rijtje gezet om je wat op weg te helpen.

Ikeahacks voor de kinderkamer   Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikeahacks voor de kinderkamer   Ikeahacks voor de kinderkamer

Ikeahacks voor de kinderkamer

Een Ikeabed pimpen voor stoere jongens, hoogslapers op Ikea keukenkastjes voor avonturiers, expedit kasten omgetoverd tot poppenhuizen om mee te spelen, expedit kasten op hun zijkant worden zitbanken met opbergruimte en nog veel meer is er mogelijk met een relatief eenvoudig meubel van onze Zweedse vriend. Voor meer inspiratie Google je gewoon “ikeahacks”.

Foto's via: Mommo-design.blogspot.co.il, Handmadecharlotte.com, onbekend, onbekend, ikeahackers.net