Ken je alle opties van de  Easywalker Miley?

Is er een kleintje op komst of ben je net bevallen? Dan zijn er vaak veel verschillende dingen die je moet aanschaffen. Van een nieuwe babykamer, kleren tot aan handdoeken en zachte badlakens. Naast alle handige dingen zoals speentjes, een box en babyflesjes is een handige buggy ook onmisbaar op het lijstje met spullen die je moet aanschaffen.

Lees meer

10

nov

Een buggy is niet alleen het ideale vervoermiddel voor je kind, maar het is ook nog eens een praktisch voor jou. Zo kun je gemakkelijk je luiertas eraan hangen en neem je hem snel overal mee naar toe. Een voorbeeld van zo'n handige buggy is de Easywalker Miley. Deze buggy is licht in gewicht en kan met gemak opgevouwen worden tot een pakket met het formaat van handbagage. Op deze manier kun je de Easywalker Miley overal mee naar toe nemen. “Onze Miley heeft het leven met onze zoon zo veel prettiger gemaakt. Voor een moeder die wil multitasken is deze lichte buggy perfect”, aldus een enthousiaste gebruiker.

 

 

Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen

Als je met je kindje ergens naar toe wilt heb je vaak veel spullen die je wilt meenemen. Hoewel je veel in een handige luiertas kan doen, loop je vaak te sjouwen met meerdere spullen en of tassen. Wat dan prettig is, is dat de Easywalker Miley erg licht is qua gewicht. Deze buggy weegt namelijk maar 7 kilogram. Dit is erg prettig als je de buggy in de auto of ergens anders mee naar toe moet nemen. Je kan de Easywalker Miley met één hand eenvoudig dichtklappen en dan wordt het een pakket van handbagage formaat. Door de handige schouderband kan je de buggy over de schouder dragen. worden. Dit alles zorgt ervoor dat de Easywalker Miley heel reisvriendelijk is.

 

Veel mogelijkheden

De Easywalker Miley biedt veel mogelijkheden. Naast het handzame formaat heeft de buggy veel accessoires, zoals verlichting of telefoonhouders. Zo kun jij in het donker nog veilig over straat. Verder kun je kiezen voor een muggennet, zodat je kindje afgeschermd kan worden van vervelende muggen. Daarnaast is de Easywalker Miley flexibel in gebruik en gemakkelijk aan te passen naar de behoefte en leeftijd van je kindje. Je kunt de buggy namelijk gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje zo’n 22 kilo weegt. In het begin maak je dan gebruik van een Easywalker soft cot reiswieg waar je kleintje heerlijk in kan slapen. Is je kindje wat ouder en gegroeid, dan kan je gebruikmaken van het zitje van de EasyWalker Miley zodat je peuter de wereld om zich heen kan zien. Je ziet, deze buggy is handig van baby tot peuter. Verder staat deze buggy bekend om z’n comfort. De stof is zacht en voelt heerlijk aan. Daarnaast is deze stof ook nog eens milieuvriendelijk doordat hij gemaakt is van PET-flessen die gerecycled zijn. Ook is de stof waterafstotend en heeft een beschermingsfactor van UPF 50+.


De buggy is beschikbaar in verschillende trendy kleuren zo vindt je altijd wel een kleur die past bij jouw stijl.