Kinderkamer kiezen

Babykamers, kinderkamers, het zijn tegenwoordig volwaardige leefruimtes in ons huis. Vroeger was een baby/kinderkamer vooral praktisch, anno 2014 is een kinderkamer hip, stylish, vrolijk en helemaal in stijl. Voor je kleintje wil je het allerleukste kamertje dat je maar kunt bedenken en de jacht naar dé perfecte babykamer kan wel 9 maanden duren. Als er dan een b
Lees meer

15

mei

Kinderkamer kiezen

Babykamers, kinderkamers, het zijn tegenwoordig volwaardige leefruimtes in ons huis. Vroeger was een baby/kinderkamer vooral praktisch, anno 2014 is een kinderkamer hip, stylish, vrolijk en helemaal in stijl. Voor je kleintje wil je het allerleukste kamertje dat je maar kunt bedenken en de jacht naar dé perfecte babykamer kan wel 9 maanden duren.

Als er dan een broertje of zusje op komst is mag de oudere spruit vaak naar een nieuwe kamer. De babytijd is voorbij en dreumesen/peuters/kleuters hebben weer een hele andere kamer nodig dan een baby. Het leuke is dat die minimensjes ook al een eigen idee hebben over wat ze mooi vinden en dus willen. Zij willen kiezen, jij hoeft alleen maar in de gaten te houden of het een solide bed is, of je kwaliteit koopt en of het voldoet aan de eisen die jij en je kind aan een nieuwe kamer stellen.

Kinderkamer kiezen

Emob4kids.nl geeft je de kans om samen je kind lekker op de bank te gaan zitten met een glaasje limo en wat lekkers en samen eens door het ruime assortiment leuke kinderkamers te struinen. Originele en toffe bedden of bedden die je kunt ombouwen tot speelparadijs(dit is Nederland en het weer kan heel erg tegenzitten). Bedden voor racers, prinsessen, piraten, peuterbedden, kleuterbedden, themabedden, bedden met een speeltijd, meegroeibedden, stapelbedden, jongensbedden, meisjesbedden, bedden met een glijbaan en natuurlijk logeerbedden voor als er een vriendje komt logeren. Zoveel bedden dat je er echt even voor moet gaan zitten.

Kinderkamer kiezen

Eenmaal de keuze gemaakt hoeft je klein man/meid niet lang te wachten want alles wordt uit voorraad geleverd binnen 2-3 werkdagen, sommige zelfs binnen 48 uur! Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken want alle modellen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid en er wordt alleen gewerkt met betrouwbare Europese fabrikanten die werk afleveren conform de vereiste Europese richtlijnen. Alleen het allerbeste voor je kleine schat.

Ook bijbehorende commodes, kledingkasten, bureaus etc. zijn leverbaar maar begin bij het begin, een leuk kinderbed!