Kinderkamerinspiratie op Instagram

Lees meer

27

nov

Ik zal het maar meteen bekennen…ik ben verslaafd aan Instagram. Ik volg graag accounts waar veel interieurfoto’s worden gedeeld. En dan in het bijzonder accounts met toffe kinderkamers! Ik heb voor jullie mijn favoriete instagrammers op een rijtje gezet. Misschien worden jullie er wel net zo blij van als ik.

Instagram kinderkamers

Volg jij deze Instagrammers al?

@tellkiddo

Het Zweedse merk Tellkiddo zorgt niet alleen voor de tofste kinderkameraccessoires, maar voorziet je ook van de beste kinderkamerinspiratie. Op het Instagramaccount van Tellkiddo worden regelmatig foto’s gerepost van interieurs waar je items van het merk zelf terugziet. En dat zijn vaak hele leuke! Verliefd ben ik op deze kinderkamer van de eigenaresse zelf. Prachtig die donkerblauwe muur en vintage wereldbollen aan het plafond!

Instagram: @tellkiddo

@finabarnsaker

Originele kinderkamers van over de hele wereld verzameld op 1 account. Bij Finabarnsaker kun je ontzettend veel rode hartjes uitdelen. Dagelijks reposten ze hier bijzondere kinderkamers. Ben je benieuwd naar de nieuwste kinderkamertrends en musthaves? Dan hoef je slechts 1 blik te werpen op deze Instagramfeed en je bent weer helemaal op de hoogte.

Instagram: @finabarnsaker

@mamma_malla

De kinderkamers op deze Instagramfeed bevinden zich allemaal onder 1 dak. Deze kleine slaapkamers zijn een waar luilekkerland voor de allerkleinsten. Ik vraag me wel geregeld af hoe deze moeder de kinderkamers toch zo schoon en netjes gestyled houdt. Wat een werk! Haar kinderen hoeven zich in ieder geval nooit te vervelen met zoveel mooi speelgoed op hun kamer.

Instagram: @mamma_malla

@bloggaibagis

Ik ben groot fan van Bloggaibagis. In dit interieur vind je een sfeervolle combinatie van de nieuwste musthaves en vintage finds. Hoe zij de kinderkamers vastlegt, vind ik bijna jaloersmakend mooi. Kijk en geniet!

Instagram: @bloggaibagis

@kinderkamerstylist

Maar ook Instagramfeeds van eigen bodem zijn om van te smullen. Kijk maar eens naar het account van de Kinderkamerstylist. Hier deelt een heuse styliste foto’s van haar nieuwste projecten, maar ook van haar eigen smaakvol ingerichte kinderkamers. Een feest om te volgen als je van vrolijke kinderkamers houdt.

Instagram: @kinderkamerstylist

@huisengrietje

Totaal anders dan bovengenoemde accounts, maar zeker ook het volgen waard. De kinderkamer van deze webshopeigenaren is heel sereen door het gebruik van natuurlijke materialen en natureltinten. Zie je iets moois? Grote kans dat je het in de webshop van Huis & Grietje kunt aanschaffen!

Instagram: @huisengrietje

Even spieken?

Wil je weten wat voor foto’s ik zoal deel? Mijn persoonlijke account kun je vinden onder de naam @mirjam_hart.