Kinderkunst

Onbetaalbaar! Kleuters zijn heel Creatief! Ze worden niet geremd door regels en leven zich helemaal uit met kleuren en vormen. Laat ze hun eigen kamer “maken”. Ga samen een middag met vingerverf aan de slag op een kale muur, jij bovenlangs en hij/zij onder langs de plint. Niks is te gek en alles mag.     Een wand met schoolbordverf kan natuurlijk oo
Lees meer

01

mrt

Onbetaalbaar! Kleuters zijn heel Creatief! Ze worden niet geremd door regels en leven zich helemaal uit met kleuren en vormen. Laat ze hun eigen kamer “maken”. Ga samen een middag met vingerverf aan de slag op een kale muur, jij bovenlangs en hij/zij onder langs de plint. Niks is te gek en alles mag.

Kinderkunst   Kinderkunst

Een wand met schoolbordverf kan natuurlijk ook en dat hoeft niet per se zwart te zijn. Schoolbordverf is er tegenwoordig in heel veel kleuren. Je kind kan als het wil elke dág een ander kunstwerk maken.

Koop een eenvoudige kledingkast of commode en laat je kleuter (onder toezicht natuurlijk) met verf een eigen draai geven aan het uiterlijk van het meubelstuk. Kinderen zullen zich deze dingen later nóg herinneren! “ik maakte m’n eigen kast”... welk kind zou daar nou niet van gaan stralen?

Kinderkunst   Kinderkunst

Tekeningen, knip- en plakwerkjes, schilderijtjes kortom alles wat er uit de handjes van je kind komt is bijzonder en zegt al iets over je kind en is dus het bewaren waard. Het is leuk om een soort memorywall te maken, hang van elk levensjaar een paar kunstwerkjes bij elkaar. Zo kan het kind zelf zien dat het van goed naar nóg beter gaat! Glimmende ogen van trots verzekert!

Afbeeldingen via: 1 en 2. bp.blogspot.com 3. plentyofcolour.com 4. Valkonen Hamaja