Kindervakantie

Genoeg ruimte om te spleen en te rennen, water en zand binnen handbereik, meer hebben kinderen eigenlijk niet nodig om helemaal in hun element te zijn tijdens hun vakantie. O ja, een spannende slaapplaats, dat vinden ze ook altijd erg leuk! Papa’s en mama’s die van zo’n busje droomden kunnen er nu een voor hun kroost...
Lees meer

25

mrt

Genoeg ruimte om te spleen en te rennen, water en zand binnen handbereik, meer hebben kinderen eigenlijk niet nodig om helemaal in hun element te zijn tijdens hun vakantie. O ja, een spannende slaapplaats, dat vinden ze ook altijd erg leuk!

Kindervakantie

Papa’s en mama’s die van zo’n busje droomden kunnen er nu een voor hun kroost bemachtigen en hen de tijd van hun leven bezorgen….in de achtertuin desnoods. Maar ook op een camping zul je succes hebben en dan niet alleen bij je kinderen.

Deze übercoole tent in de vorm van een Volkswagen busje is natuurlijk té leuk om in te slapen!
We hebben het hier wel over een fullsize replica van de icoon uit 1965 hè! Je kunt ook nog kiezen voor een blitse kleur want de tent is verkrijgbaar in rood, blauw en geel. Er is ruimte voor vier personen dus vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook mee, maar samen met papa en mama is het natuurlijk helemaal te gek kamperen.

Doe het Hippie Style en maak er een Summer of Love van! Meer informatie op: Icadeau.nl