Kussens in de kinderkamer

Is jullie zoon of dochter toe aan wat nieuws op zijn/haar kamertje? Ook voor de kinderkamer is het leuk om eens wat te veranderen, dat doen we immers ook in onze woonkamer. Zoek samen met je kind wat leuks uit voor het kamertje en probeer ze ook echt te betrekken bij het doorvoeren van de veranderingen, het is immers hun kamer.         Ook voor de
Lees meer

11

apr

Kussens

Is jullie zoon of dochter toe aan wat nieuws op zijn/haar kamertje? Ook voor de kinderkamer is het leuk om eens wat te veranderen, dat doen we immers ook in onze woonkamer. Zoek samen met je kind wat leuks uit voor het kamertje en probeer ze ook echt te betrekken bij het doorvoeren van de veranderingen, het is immers hun kamer.

kinderkamers   Kussens

Kinderkamer   Kinderkamer

Ook voor de kleintjes vind je bij Westwing volop moois! De kinderkamer wordt ineens een stuk comfortabeler met leuke zachte kussens met kleurige patronen waar de kinderen tegenaan kunnen zitten terwijl ze lezen en tof beddengoed waardoor ze zeker weten in hun eigen bedje zullen blijven liggen. Een goede nachtrust in een fijne omgeving doet wonderen voor je kleintje. Of kies voor grappige lampen waar hij/zij helemaal blij van wordt. Voor een kinderkamer waar iedereen van droomt.

Bij Westwing Home & Living kan je de leukste meubels en woonaccessoires shoppen tegen kortingen die oplopen tot 70%. Ook vind je hier volop inspiratie in het gratis Magazine – van binnenkijken bij BN’ners tot trendreports op het gebied van interieur en lifestyle.

Ga naar: Westwing.nl