Last-minute Sint cadeautjes

Lees meer

01

dec

Overvolle parkeerplaatsen, dikke rijen voor de kassa’s en hordes mensen die sjouwen met grote tassen. Het is onmiskenbaar de laatste week voor pakjesavond. Moet jij ook de zak nog vullen, maar heb je geen zin in al die hectiek in de stad? Deze leuke sint cadeaus kun je gewoon online shoppen en heb je met een beetje mazzel de volgende dag al in huis.

Online sint shoppen

Zazu slaaptrainer Sam

    

Deze lieve wekker is niet alleen een handig cadeau voor je kleintje, maar stiekem ook voor jou. Het schaap Sam sluit zijn ogen wanneer het tijd is om te slapen. Als hij zijn ogen opent weet je kind dat het tijd is om op te staan.

Coolblue.nl 39,99

Het Poepspel

Een hilarisch spel voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij dit spel moet je een beetje snel kunnen handelen. Leg de kaarten zo snel mogelijk in de goede volgorde. De verliezer moet de volgende ronde met een drol op z’n hoofd verder spelen.

Bol.com 13,99

Skippykoe

De ouderwetse skippybal in een nieuw jasje! De Skippykoe is fijn speelgoed, geschikt voor zowel binnen als buiten. En als hij niet gebruikt wordt, kan hij ook dienst doen als vrolijke kinderkamerdecoratie.

Wehkamp.nl 16,95

Streepjespyjama

Deze lieve onesie is geschikt als pyjama en als fijn winters huispak. Ideaal voor de koude winternachten. Verkrijgbaar in het rood met een hondje en met een groene streep met raketafbeelding.

Zalando 14,95

Opblaasbare wereldbol

Leuk en leerzaam speelgoed in een! Deze wereldbol staat vol met dierenafbeeldingen. Spelenderwijs leert je kindje meer over het dierenrijk op onze aarde. In twee verschillende formaten verkrijgbaar.

Speelgoedpostorder.nl vanaf 9,95