Leuke teksten voor kerst!

Lees meer

20

dec

Een boom, een kerststal en wat verdwaalde slingers hoeven heus niet de enige kerstversiering in huis te zijn. Want tekstborden en -slingers zijn heel erg hip op het moment. En waarom zou je deze interieurtrends niet inzetten met kerst? Ik verzamelde wat inspiratiebeelden met grappige en leuke teksten met een kerstthema. Welke is jouw favoriet?

Kerst teksten voor de lightbox

De lightbox zie je momenteel in verschillende varianten. Afhankelijk van hoeveel regels jouw lightbox heeft, kun je varieren met letters en symbolen. Ik koos bijvoorbeeld zelf voor een zin uit een van mijn favoriete kerstliedjes, maar je kunt de lightbox natuurlijk ook gebruiken als aftelkalender!

Kerst op je letterbord

Vind je het moeilijk om zelf een leuke tekst voor je letterbord te verzinnen? Kijk dan eens op Pinterest! Daar vind je de leukste voorbeelden. Daar haalde ik namelijk ook de tekst van mijn letterbord vandaan.

Kerst teksten op de muur

Maar ook met wordbanners en muurstickers kun je grappige teksten op de muur aanbrengen om het kerstgevoel te verhogen. Van Mariel maakte bijvoorbeeld een leuke quote in de vorm van een kerstboom. Zelf koos ik voor een scandinavische kerstgroet bij de boom. In de webshop van Moonwalk Teddybear kun je de leukste kerststickers voor op je muur bestellen met herkenbare kerst teksten.

Merry Christmas!