Lifestyle

22

jun

Het sieraad in de badkamer

Ze zijn geen uitzondering meer in de badkamer; de handdoekradiator. De verticale designradiator is er als bij- of hoofdverwarming. De functie is het drogen of verwarmen van handdoeken, maar de meeste mensen vinden het een sieraad in de badkamer.

22

jun

Hoe houd je je houten tuinmeubelen mooi?

Houten tuinmeubels zijn prachtig en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze ook mooi blijven? Doordat het een natuurlijk product is, vergt hout wel wat onderhoud. Wij geven tips voor het onderhouden van je houten tuinmeubelen.

22

jun

5 tips voor een neutrale en tijdloze kinderkamer zonder roze of blauw

05

mrt

Azijn onttrekt geurtjes

Bij gezond wonen hoort goede ventilatie. Met name nieuwbouwwoningen hebben een hoge isolatiewaarde. Om redenen van energiezuinigheid worden woningen maximaal geïsoleerd wat ten koste kan gaan van een gezond binnenklimaat.

26

feb

5 tips om je kat gezond te houden

Als je een kat hebt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze zo gezond mogelijk blijft. Je hebt hier uiteraard niet altijd zelf invloed op, maar je kunt wel een grote bijdrage leveren aan de gezondheid van jouw kat. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kat zo gezond mogelijk blijft? Wij helpen je op weg, want je leest het in dit artikel.

24

feb

Wat te doen als je man niet lekker in zijn vel zit?

We hebben allemaal wel eens dipje, maar als je man gedurende langere tijd niet lekker in zijn vel zit, kan dit een aardige stempel op jullie relatie drukken. Het is dan ook niet verstandig om het erbij te laten zitten en te wachten tot het overwaait. We geven een paar tips voor wat te doen als je man niet lekker in zijn vel zit.

15

feb

Thuis de beste koffie zetten doe je zo!

21

jan

Gordijnen op maat, goede keuze

Ben je op zoek naar gordijnen op maat? Een goede keuze, want zo kun jij de gordijnen krijgen die echt aan al je wensen voldoen. Als je net bent verhuisd bijvoorbeeld kan het wel eens zijn dat je de gordijnen uit de vorige woning niet mee kon nemen.