Lifestyle

12

nov

Investeren in een nieuwe auto: 4 tips

Om de zoveel tijd is het zover: je hebt een nieuwe auto nodig. Dat kan een gezinsauto zijn, maar ook een tweede boodschappenautootje. Veel mensen zien hun auto als afschrijving, als geld wat eigenlijk min of meer weggegooid wordt. Het lijkt in elk geval niet echt een investering te zijn. Of wel? Dat kan zeker wel, mits je het op de goede manier doet. Investeren in een nieuwe auto: 4 tips. 

10

nov

Ken je alle opties van de  Easywalker Miley?

Is er een kleintje op komst of ben je net bevallen? Dan zijn er vaak veel verschillende dingen die je moet aanschaffen. Van een nieuwe babykamer, kleren tot aan handdoeken en zachte badlakens. Naast alle handige dingen zoals speentjes, een box en babyflesjes is een handige buggy ook onmisbaar op het lijstje met spullen die je moet aanschaffen.

23

sep

De tender en sloep

Er zijn sloepen en tenders. Ze lijken erg veel op elkaar, maar er zijn verschillen. Een sloep is een open, langzaam varende boot met kabelaring. Een tender een slankere, snel varende boot. Veel sloepen worden gepimpt en noemen de boot een tendersloep.

01

sep

Het nut van goede verzekeringen

Administreren, verzekeringen regelen en belastingaangifte doen, niemand houdt ervan. Vooral verzekeringen kunnen aanvoelen als een afvoerputje waarin veel van je verdiende geld in verdwijnt zonder dat je eigenlijk weet wat ermee gebeurt. Toch is het erg belangrijk om je verzekeringen goed op orde te hebben, helemaal als je kinderen hebt! Vandaar dat we het nut van verzekeren nog even voor je op een rijtje hebben gezet.

25

mei

Praktische tips voor de badkamer!

Om de badkamer precies zo in te richten dat iedereen er blij mee is kan best wel een opgave zijn. Je hebt het leukste gezinnetje van de wereld maar ook hier wordt best wel eens rommel gemaakt door de één of de ander. Ze zijn natuurlijk nog klein, je kinderen, en daarom wil je in je hele huis een overzichtelijke situatie, zo ook in je badkamer.

22

jan

Handige tips voor verhuizing naar Den Haag

Wanneer je gaat verhuizen naar Den Haag, zijn er een aantal zaken die je moet regelen. Zo moet je er voor zorgen dat je inschreven staat bij de gemeente op je nieuwe woonadres én moet je in sommige gevallen een aantal vergunningen aanvragen. Aangezien verhuizen best een stressvolle periode kan zijn, geven wij je graag een aantal tips ter ondersteuning.  

15

jan

Soms moet er gewoon wat bij!

Het zit in de kleine dingen, je herkent het wel. Soms klopt gewoon alles in je interieur op een klein ding na. Wat dat dan is kan voor iedereen anders zijn maar we hebben allemaal weleens dat gevoel dat er iets bij moet.

18

nov

Wat mag er niet ontbreken in je medicijnkastje?

In ieder huis zou een medicijnkastje, of een andere plek waar je de meest gebruikte medicijnen bewaart moeten zijn. Op pad moeten voor de juiste medicijnen als je al ziek bent, is tenslotte behoorlijk vervelend.