Met je kinderen naar een hotel met wellness: 3 tips

Verheug je erop om met de kinderen naar een hotel te gaan inclusief wellness? Kom echt tot rust en geniet van de mooie omgeving én elkaar. Het is ontzettend leuk om met de kinderen dit heerlijke uitstapje te maken, bovendien kan je samen lekker ontspannen en opladen. Kijk altijd even goed naar de leeftijd waarop de kinderen welkom zijn en of de sauna of stoombaden kindvriendelijk genoeg zijn. Laat jezelf en jouw gezin in de watten leggen en geniet van een zorgeloze tijd!

Lees meer

11

feb

 

De juiste accommodatie boeken

Voordat je je met het gezin kunt gaan verheugen op een ontspannen weekend, is het belangrijk om de juiste accommodatie te kiezen. Zorg je ervoor dat het hotel met wellness kindvriendelijk en toegankelijk is? Bekijk bijvoorbeeld de reisafstand en de beschikbare voorzieningen om in te schatten of het hotel goed aansluit bij de wensen van jouw gezin. Is er in de omgeving ook genoeg leuks te beleven voor de kids? En kan je er heerlijk met z’n allen genieten van de wellnessfaciliteiten? Dan zijn jullie klaar om te boeken zodat de voorpret kan beginnen!

 

Een heerlijk weekendje weg met kinderen

Wat een fijn vooruitzicht om met het hele gezin te genieten van deze welverdiende vakantie. Als je met de kinderen er even tussenuit gaat, is het handig om hen er ook bij te betrekken. Maak bijvoorbeeld een aftelkalender, waardoor zij zich er net zo op kunnen verheugen en je de voorpret met elkaar kunt vergroten. Pak samen de koffers in en bedenk wat je allemaal aan gezellige activiteiten kunt ondernemen bij goed en minder goed weer. Zo heb je altijd een plan B achter de hand als het opeens gaat regenen. Oriënteer je op leuke plekken in de omgeving zodat je niet alleen bij de accommodatie blijft, maar er ook lekker op uit kunt gaan. Hoe de weersomstandigheden ook zullen zijn; jullie weekend wordt top!

 

Een goede en zorgeloze reis

Natuurlijk vinden de kinderen het spannend en bijzonder dat jullie een weekendje weg gaan. Door hen al te betrekken bij de voorbereidingen, maak je er echt een gemeenschappelijke beleving van. Bedenk van te voren wat je aan speelgoed, producten en lekkers mee kunt nemen om de reis voorspoedig te laten verlopen. Zo kan je bijvoorbeeld autostickers inpakken en als cadeautje overhandigen wanneer de kids uitgezongen zijn na het beluisteren van hun favoriete liedjes. Of je kunt met elkaar luisteren naar ingesproken boeken of autobingo doen. Heel veel plezier met elkaar en goede reis!