Mijn eigen speelhuis!

De lente is begonnen dus het buitenspeel-seizoen komt er weer aan. Een eigen speelhuis in de tuin zorgt voor uren speelplezier. Heerlijk bij elkaar op de thee of stoere jongens maken er een piraten-schip van! Geef ze een fijne speelplek en laat ze genieten van hun eigen fantasie en heerlijke buitenlucht. Een handige vader timmert zelf een leuk huisje of boomhut in elkaar.
Lees meer

22

apr

Maar ook voor de vaders en moeders die niet zo klusserig zijn zijn er volop mogelijkheden. Van een bouwpakket in de bouwmarkt of het tuincentrum tot een volledig chalet met eigen veranda op Internet. En in elkaar zetten kan ook voor je gedaan worden. Geen stress maar heerlijk spelende kinderen die de hele zomer zoet zijn. Wat wensen we nog meer?

Mijn eigen speelhuis

Dit speelhuisje met veranda is te maken van een klein fietsenschuurtje. Tover het om in een echt huis met brievenbus en plantenbak!

Mijn eigen speelhuis

Een open speeltoestel kan je aankleden met gordijntjes zodat ze er een afgesloten huisje van kunnen maken. Gebruik een goedkoop douchegordijn en knip het op maat!

Mijn eigen speelhuis

Ik en Ik maakt deze prachtige grachtenpandjes met luiken voor in de tuin, wat een prachtig ontwerp. Het huis wordt op afspraak thuis geleverd en gemonteerd.

Mijn eigen speelhuis

Wil je zelf aan de slag met het maken van een speelhuis? Op Internet zijn complete bouwtekeningen te vinden of bouwpakketten te koop om het zelf op te bouwen. Dit huisje is model Stef van Houtenkinderspeelhuis.nl

Bron foto's: 1. Godefeen 2. Apartmenttherapy 3. ikenik 4. houtenkinderspeelhuis.nl